Forum » Kaj kupiti » dilema in problem trdi disk za prenosnik
dilema in problem trdi disk za prenosnik
M@73Y ::
pozdrav.
60 GB ide trdi disk v prenosniku mi je postal premajhen. Ogledal sem si 250GB ide trdi disk na mimovste.com samo ne vem ce mi ga bo laptop prepoznal ker v navodilih pise da zazna baje samo do 120GB, take kapacitete se mi pa v bistvu ne splaca kupovat.
Je mogoce da ga bo prepoznal prenosnik je 3 leta star tronote.
Ali pa ima kdo kaksno zamisel kje bi se dalo kupiti zunanji disk ki pa naj bo brez dodatnega napajanja, samo preko usb, ker je laptop dosti v uporabi na prostem.
Aja, sm pa pisal na Comtron, pa ne vedo nic.
Lep pozdrav.
60 GB ide trdi disk v prenosniku mi je postal premajhen. Ogledal sem si 250GB ide trdi disk na mimovste.com samo ne vem ce mi ga bo laptop prepoznal ker v navodilih pise da zazna baje samo do 120GB, take kapacitete se mi pa v bistvu ne splaca kupovat.
Je mogoce da ga bo prepoznal prenosnik je 3 leta star tronote.
Ali pa ima kdo kaksno zamisel kje bi se dalo kupiti zunanji disk ki pa naj bo brez dodatnega napajanja, samo preko usb, ker je laptop dosti v uporabi na prostem.
Aja, sm pa pisal na Comtron, pa ne vedo nic.
Lep pozdrav.
..jump into psytrance tunnel..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI HD 5770 1GBOddelek: Kaj kupiti | 4939 (2463) | g. Oden |
» | Kakšen hard drive?Oddelek: Strojna oprema | 832 (787) | JayKay |
» | Katero grafično....ali bo napajalnik zdržal? :sOddelek: Kaj kupiti | 2375 (1800) | g. Oden |
» | Zunanji eSata preneha delovati?Oddelek: Strojna oprema | 2359 (2025) | thebaloh |
» | Totalna zmeda glede prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1900 (1294) | Dekinio |