» »

LG KS 360 etna problem

LG KS 360 etna problem

ffka ::

Na kartici imam naložene komade , slike , igre , ampak problem je v tem da ko dam kartico v omenjeni telefon , mi ne najde podatkov , ko kliknem zunanje naprave mi kaže slike :0 , zvoki:0 .... , sigurno je kakšna finta mogoče jo kdo pozna.

Lp

grdob3c ::

Ko si na fonu. Idi pod nastavitve in pomnilnik in formatiraj microSD, koda za formatiranje je 0000(vsaj meni je delalo), pol pa naloži zadeve gor.
Tut meni ni delalo na začetku. Očitno prepoznava samo neke standardne mape.

lp Žiga

Zgodovina sprememb…

• spremenil: grdob3c ()

shorvat ::

Telefon si sam na kartici naredi 5 map (Images, Sounds, Videos, Documents in Others) in s telefonom lahko dostopaš samo do teh map.

Priklopi telefon na računalnik in si skopiraj datoteke, ki so v drugih mapah v te in bomš lahko dostopal/a tudi do teh dokumentov.

Telefon ne zazna niti datotek, ki niso v nobeni mapi.

lp, sašo

tigerus ::

No men to na srečo vse dela.
Imam pa eno vprašanje!
Po internetu so iskal za ta telefon teme, igre, aplikacije, pa zelo malo najdil.
Tko, da če kdo ve, bi prosil, če mi pošlje link. Hvala.

Drugače sem pa z telefonom zelo zadovoljen, sploh pa zaradi qwertz tipkavnice, na kateri lažje pišem sms-e. Edino baterija mi nezdrži preveč doljgo, ob veliko porabi 2-3.

Luk3c ::

Tudi jst sm si umislil ta telefon, pa me samo zanima... telefon naj bi bil namenjen prebiranju e-poste in smsanju... jst bi si pa gor nalozil MSN, pa ne vem kako, pa me zanima ce kdo pozna kak program, pravtako bi rad nalozil kak mobilni istalnik kot je npr. opera, ampak tudi tega ne znam nalozit, oz. ne vem kateri model telefona naj izberem ker KS 360 ne najdem nikjer. tudi za MSN sem ze sam nekaj gledal na eBuddy pa tudi ni omenjenega telefona nikjer za izbrat. non stop berem za nekega angleskega operaterja da so ti programi ze prednalozeni na telefon ampak to samo pri njih v angliji... tko da ce kdo pozna programe in ve kako se jih nalozi LEPO PROSIM ZA NASVET !

ze v naprej se zahvaljujem,
Luka:)

Lynx ::

e buddy daš gor za en fon.. preverjeno deluje ;) mam gor.. pol mam google maps gor (enako k google eaerh) lahko gledam črte po ljubljanski obvoznici na cesti :D

drgač pa iščem kak patch da bo touchscreen uporaben v vseh menijih sam zaenkrat še neuspešno...

Shybby ::

in je že kdo pogruntal kako uporabljati touchskrin še kje drugače kot samo pri klicanju?

Hardstyle ::

Ne gre. Tudi če si SDK downlodaš pa probaš kaj svojega.

r0ker ::

utemelji??

xxBanankoxx ::

No, naj povem da sem danes tudi jaz postal lastnik LG etna (ks 360). Pa me zanimajo nasledne stvari:

-kje dobiti dodatke(aplikacije,igre,teme itn.)
-na kaj je treba biti pozoren (baterija,kvaliteta itn.)
-kakšni nasveti,triki,fore itn.

Pa če lahko kdo ki je lastnik dlje časa pove kaj o svojih izkušnjah,kako se mu zdi, kaj ima gor itn.

Hvala:D

Lp

Hardstyle ::

utemelji??

Keri del? Žal je tista aplikacija nastavljena na določene točke oz. koordinate katerih ti nemoreš spreminjati za svoje aplikacije.

xxBanankoxx ::

Lahko kdo odgovori na moja vprašanja:D

klemac ::

Za igre, teme,muske,... je npr. MOBILE9

Karmiii_ca ::

:P:DZdravo!!!

mene pa zanima če mogoče kdo ve za teme LG KS 360?

prosim če odpišetee
:) ;) :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37484397 (42412) mailer
»

Kateri mobitel do 150€?

Oddelek: Mobilne tehnologije