Forum » Igre » Katero igro igrati
Katero igro igrati
M@73Y ::
Pozdrav.
Zj ko sem končal s študijem, imam pa spet željo malo po igranju. Katere igre priporočate. Igral sem UT1999, ut2003, FEAR, GTA vice city, COlin mcrae05.
Igre pa naj bodo do leta 2005 ker novejše mi ne delajo.
Vem da sem bolj na grobo postavil vprašanje, samo s potekom debate se bomo že dogovorili.
Lp.
Zj ko sem končal s študijem, imam pa spet željo malo po igranju. Katere igre priporočate. Igral sem UT1999, ut2003, FEAR, GTA vice city, COlin mcrae05.
Igre pa naj bodo do leta 2005 ker novejše mi ne delajo.
Vem da sem bolj na grobo postavil vprašanje, samo s potekom debate se bomo že dogovorili.
Lp.
..jump into psytrance tunnel..
R33D3M33R ::
UT2k4, Half-Life 2, Doom 3, Gta: San Andreas, Colin Mcrae 04
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
M@73Y ::
@ x4en0n
Ja v tej smeri sm razmišlju. Kero verzijo wolfensteina pa je treba kupiti. Sm neki gledu na www.mantis.si kjer prodajajo igre, pa nisem zasledil nikjer.
Ja v tej smeri sm razmišlju. Kero verzijo wolfensteina pa je treba kupiti. Sm neki gledu na www.mantis.si kjer prodajajo igre, pa nisem zasledil nikjer.
..jump into psytrance tunnel..
x4en0n ::
hehe ... wolfeinstein je free ! ti popoldan napišem stran kje dol potegnit ... zdaj pa letim v šolo ajd !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Seznam iger delujočih na HP Compaq Mini 110Oddelek: Igre | 605 (552) | denisek123 |
» | Dobra Rally igra?Oddelek: Igre | 4601 (3566) | opeter |
» | katero dirkačino priporočate?Oddelek: Igre | 1603 (1372) | Urc |
» | Ce bi lahko izbrali samo eno igro to poletje.. (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4943 (4054) | ordan |
» | Colin2Oddelek: Igre | 1961 (1412) | Zheegec |