Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč: Nakup monitorja 22"
Pomoč: Nakup monitorja 22"
NoNam3 ::
Pozdravljeni!
Ker bomo prestavili računalnik v nekoliko manjšo sobo, kjer ni prostora za trenutni 19"CRT monitor, smo se odločili, da kupimo nov LCD monitor. Dilema je v tem katerega se najbolj splača kupiti. No pa da naštejem za kaj se naš računalnik uporablja.
1. Urejanje Officovih datotek
2. Surfanje po internetu
3. Ne preveč zahtevno poganjanje risarskih/modelirnih programov tipa Catia in ACad
4. V zadnjem času me mika nakup xBox-a 360, pa sem se odločil, da počakam do januarja, ker bi naj
prišli novi rahlo izboljšani xBox-i in tudi mojstri so našli nov način odklepanja konzole, ki bo na
trg prišel okrog 24.decembra.
5. No seveda se tudi na njem igra kakšno PC igro :D
Okvirno smo se doma dogovrili, da bi monitor naj stal tja do 200evrov. Zaenkrat sem gledal te 3 monitorje:
Samsung T220
Samsung 2233bw
Samsung 225uw
Hvala za vaš čas, vesel bom, če se javi kdo, ki poseduje katerega izmed teh monitorjev. Seveda lahko linkate tudi katere druge monitorje, edino kar je, ne bi rad kupil neke kitajske robe ;)
Hvala & LP
Mitja
Ker bomo prestavili računalnik v nekoliko manjšo sobo, kjer ni prostora za trenutni 19"CRT monitor, smo se odločili, da kupimo nov LCD monitor. Dilema je v tem katerega se najbolj splača kupiti. No pa da naštejem za kaj se naš računalnik uporablja.
1. Urejanje Officovih datotek
2. Surfanje po internetu
3. Ne preveč zahtevno poganjanje risarskih/modelirnih programov tipa Catia in ACad
4. V zadnjem času me mika nakup xBox-a 360, pa sem se odločil, da počakam do januarja, ker bi naj
prišli novi rahlo izboljšani xBox-i in tudi mojstri so našli nov način odklepanja konzole, ki bo na
trg prišel okrog 24.decembra.
5. No seveda se tudi na njem igra kakšno PC igro :D
Okvirno smo se doma dogovrili, da bi monitor naj stal tja do 200evrov. Zaenkrat sem gledal te 3 monitorje:
Samsung T220
Samsung 2233bw
Samsung 225uw
Hvala za vaš čas, vesel bom, če se javi kdo, ki poseduje katerega izmed teh monitorjev. Seveda lahko linkate tudi katere druge monitorje, edino kar je, ne bi rad kupil neke kitajske robe ;)
Hvala & LP
Mitja
- spremenil: NoNam3 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xbox 360 ali xbox 720Oddelek: Pomoč in nasveti | 1615 (1293) | hojnikb |
» | Xbox 360 controller za Windows?Oddelek: Konzole | 2121 (1895) | Pesimist |
» | Nakup računala in/ali konzoleOddelek: Kaj kupiti | 1440 (1208) | Dromar |
» | Nakup računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1509 (1047) | IvoJan |
» | Nizki udarci Sony-jaOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4258 (3481) | Stajerc |