Forum » Izdelava spletišč » Wordpress dodatna stran
Wordpress dodatna stran
LapD ::
Vprašanje je preprosto, naj bo tudi odgovor :D
Zanima me, če je možno v wordpressu imeti še eno stran, ki bo po funkcionalnosti enaka prvi strani. Se pravi, da bi rad imel dve strani, z več prispevki, komentarji, značkami itd., pri čemer bi pri objavi prispevka določil ne samo v kateri kategoriji naj se pojavi ampak tudi na kateri strani. Kolikor sem uspel izbrskat, so lahko dodatne strani samo statične, z eno objavo, pa me zanima, če je kdo kje videl ali uporabil podoben plugin.
lp
Zanima me, če je možno v wordpressu imeti še eno stran, ki bo po funkcionalnosti enaka prvi strani. Se pravi, da bi rad imel dve strani, z več prispevki, komentarji, značkami itd., pri čemer bi pri objavi prispevka določil ne samo v kateri kategoriji naj se pojavi ampak tudi na kateri strani. Kolikor sem uspel izbrskat, so lahko dodatne strani samo statične, z eno objavo, pa me zanima, če je kdo kje videl ali uporabil podoben plugin.
lp
web&motion designer
CoreySteel ::
A dva logina sta preveliko breme? :D
Kaj pa kaj takega, da imaš pač samo en blog in se razlikujeta v "kategoriji".
Se pravi če bi ti rad imel bloga o Avtih in Kolesih, to dvoje naštimaš za kategoriji, podkategorije bi bile pa pač kot kategorije na samostojnem blogu.
Bolje ne znam razložit
Kaj pa kaj takega, da imaš pač samo en blog in se razlikujeta v "kategoriji".
Se pravi če bi ti rad imel bloga o Avtih in Kolesih, to dvoje naštimaš za kategoriji, podkategorije bi bile pa pač kot kategorije na samostojnem blogu.
Bolje ne znam razložit
Gandalfar ::
tocno tako. Naredi si poseben pogled za kategorijo:
nekaj taksnega: http://kwebble.com/blog/2007_08_15/arch...
nekaj taksnega: http://kwebble.com/blog/2007_08_15/arch...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestava baze za forumOddelek: Izdelava spletišč | 995 (769) | DiTi |
» | Motoristi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13935 (11842) | guest #44 |
» | Baza e-trgovinOddelek: Izdelava spletišč | 1572 (1202) | skladisce |
» | 5-days.net - za blogerjeOddelek: Izdelava spletišč | 2091 (1317) | JohnyBallony |
» | zacasni odvzem vozniske...Oddelek: Loža | 1286 (1052) | X0r |