» »

podiplomski študij - izpit na FRI

podiplomski študij - izpit na FRI

mango ::

Vpisal sem podiplomski študij na strojni fakulteti, imam pa možnost, da si izberem kakšen izpit tudi iz druge fakultete. Pogoj je le, da ima profosor iz druge fakultete v zadnjih petih letih tri objave člankov v mednarodnih revijah..

Če je kdo iz FRI, mi lahko priporoči katerega izmed profesorjev, ki nekaj ve, pa vseeno ni zatežen, iz področja baz, informatike, web programiranja, načrtovanja IS ...?

Tema podiplomskega študija je izgradnja IS za podporo proizvovodnji...

Hvala za pomoč!!! Vsak namig je dobrodošel... 8-O

Letalec ::

Ojoj. Meni najljubši je bil izr. prof. dr. Uroš Lotrič, ki je izvajal predmet procesna avtomatika. Torej programiranje PLC-jev za proizvodne linije. To je vkjučevalo tudi izdelava SCADA vmesnikov ipd.. Profesor zadeve pozna ker dela v industriji. Ta predmet se bo na drugi stopnji na FRI izvajal ponovno šele prihodnje leto. No pa izvajajmo negativno pokritje. Torej NE izbrat predmetov ki jih izvaja Dušan Kodek, ne izbrat kriptografije, ker ta predmet še matematiki komaj naredijo.

Točno, izberi katerikoli predmet ki ga izvaja prof. dr. Janez Demšar! To pa je res 1A profesor na FRI. Zadeve res pozna in zna razlagati. Zelo se zavzema za študente. Kar se tiče zahtevanega nivoja znanja, hoče videti da zadevo nekako razumeš oz. da vsaj razmišljaš. Ne bo zahteval učenja na pamet. Njegove predmete se z normalnim delom normalno opravi. Prav tako ni nikdar zahteval obveznih vaj ali predavanj. To se mu je zdelo nesmiselno. Kljub temu so bila njegova predavanja dobro obiskana (so dejansko zanimiva). Edino kar ne vem je če ima kakšen predmet na tvojo temo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Letalec ()

Letalec ::

Če lahko izbiraš tudi med predmeti dodiplomskega študija imaš tukaj "Podatkovne baze 1". Naučiš se izgradnje in poizvedovanje po podatkovni bazi. Ni nekaj zanimivo, niti zelo prijetno. Piflarija.

Preden nadaljujem, lahko poveš koliko sploh že poznaš programiranje, baze, IS,.. ?

panteist ::

V štirih letih se je verjetno že kar nekaj naučil programirat...al pa tud ne :)

Letalec ::

Ja ravno kar opazil, da sem se zaklikal na neko mrtvo temo :)). My bad.

Isotropic ::

hehe
also tist je bil stari magistrski studij.

mango ::

Ja, je že mimo :D . Sem vmes že študij zamenjal, ampak vseeno hvala za odgovor! 8-)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EF-Poslovna informatika 2. stopnja

Oddelek: Šola
165374 (3257) puncka
»

FMF+FRI (IŠRM) vs FERI (RIT)

Oddelek: Šola
213709 (2816) Isotropic
»

FE ali FRI

Oddelek: Šola
247468 (6674) i386
»

Magistrski študij na FE v šol. letu 2006/2007

Oddelek: Šola
264909 (3508) Roadracer

Več podobnih tem