Forum » Pomoč in nasveti » matična asrock. problem z ram-om
matična asrock. problem z ram-om
kodsousage ::
zdravo 30 dni nazaj sem kupisl matično asrock 4core sata2 r2.0 ker lahko nanjo priklopim ddr in agp.
zdaj pa sem ugotovil da 1 gb rama definitivno ni zadosti za visto. hotel sem si kupiti 4 gb ampak matična podpira samo 2 gb zanima me kaj lahko naredim- ali bi se dalo posodobiti bios ali kaj takega da bi se dalo 4 gb notr.
prosim za čimprejšnje odgovore saj imam samo se 15 dni da vrnem matično
zdaj pa sem ugotovil da 1 gb rama definitivno ni zadosti za visto. hotel sem si kupiti 4 gb ampak matična podpira samo 2 gb zanima me kaj lahko naredim- ali bi se dalo posodobiti bios ali kaj takega da bi se dalo 4 gb notr.
prosim za čimprejšnje odgovore saj imam samo se 15 dni da vrnem matično
blackbfm ::
Kolikor gledam specifikacije je 2gb res max. Vrni plato. Za Visto rabiš eno spodobno matično ploščo, dvojedrni procesor ter vsaj 2gb rama. Dobro je če maš še kakšno vredu grafo toliko da ti deluje še aero. Če maš slabši sistem od tega k sm ti napisu potem raje ostan na XP.
kodsousage ::
am to vem samo mam agp grafično 512mb pa sata disk 320gb in ne pci-e pa sata2.če bi si hotu novo kupit bi pa bilo kr velik
jan01 ::
sata 150(1) in sata300 (2) sta kompatibilni. Raje povej kakšne procesor in grafično sploh imaš
jan01 ::
Vzemi novo matično, procesor navij in še kupi eno novo grafično, ker ta 7600gs je bolj boga, še posebno, ker ima najbrž počasen pomnilnik(pa čeprav ga je več!)
Pyr0Beast ::
2G je še vedno kar veliko rama, samo, da ima omejitev samo tako visoko se mi zdi malo čudno, saj so stare DDR1 plate imele omejitev na 3G
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | vrednost računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6790 (2220) | gddr85 |
» | Nadgradnja zelo starega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2794 (1435) | Riff |
» | Matična Asrock AM2NF6G-VSTA! PomočOddelek: Kaj kupiti | 1586 (1375) | __Devil__ |
» | Kakšno računalniško konfiguracijo imate? (nasplošno vaš hardware) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7704 (6152) | ialexxb |
» | Predlog za nov računalnik - NUJNOOddelek: Kaj kupiti | 1949 (1660) | bluefish |