Forum » Omrežja in internet » VPN + Remote desktop
VPN + Remote desktop
zigi ::
Zdravo,
zanima me, kaj vse je potrebno nastaviti, da bo povezava preko VPN-ja in Remote Desktopa delala OK. Sam RDC dela OK.
Povezava VPN -> RDC pa mi v enem primeru povzroča probleme - k eni stranki se lahko povežem normalno (VPN, potem pa RDC), k drugi pa ne (na VPN se lahko povežem, pri RDC povezavi pa javi napako, da ne najde računalnika). Ta problematična povezava mi na službenem računalniku sicer dela...
Kaj bi lahko bilo narobe oz. kako lahko problem bolj natančno diagnosticiram?
zanima me, kaj vse je potrebno nastaviti, da bo povezava preko VPN-ja in Remote Desktopa delala OK. Sam RDC dela OK.
Povezava VPN -> RDC pa mi v enem primeru povzroča probleme - k eni stranki se lahko povežem normalno (VPN, potem pa RDC), k drugi pa ne (na VPN se lahko povežem, pri RDC povezavi pa javi napako, da ne najde računalnika). Ta problematična povezava mi na službenem računalniku sicer dela...
Kaj bi lahko bilo narobe oz. kako lahko problem bolj natančno diagnosticiram?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote Desktop - Windows 10Oddelek: Omrežja in internet | 5638 (3265) | NoName |
» | VPNOddelek: Programska oprema | 1056 (793) | SeMiNeSanja |
» | VPN in prenos podatkovOddelek: Omrežja in internet | 730 (544) | TiMe25 |
» | Remote Desktop, nastavitevOddelek: Omrežja in internet | 7953 (4827) | fosil |
» | Dostop do aplikacije na serverju preko UMTS modemaOddelek: Omrežja in internet | 1777 (1625) | OmaDesala |