Forum » Omrežja in internet » iskratel Sinope568+ kako odpreti porte
iskratel Sinope568+ kako odpreti porte
seljo ::
imam nov modem od iskratela (Sinope568+) Pa nikakor ne znam odpreti porte...prosil bi vas ce mi lahko nekdo napiše točen postopek da to storim. hvala
u zivotu sve se vraca sve se placa
danielkovse ::
imam modem od iskratela (ganymede822)sam ne znam odpret port za call of duty 4 če kdo ve kako odprem port za call of duty 4 mi naj pošle odgovor na daniel.kovse@gmail.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: danielkovse ()
RazoorX ::
Mene pa zanima, kako lahko odpreš isti port za več računalnikov v mreži. V mojem primeru bi rad odpr port za oddaljeno namizje.
KoMar- ::
Te malo j*be teorija, ne? Ne moreš imet istega porta forwardiranega na več IPjev! Vsekakor lahko port za RDP na ostalih mašinah spremeniš, kako ve pa Google.
izi12 ::
Pozdravljeni,
mene pa zanima kako na modemu Proteus932 odprem porte za igro call of duty modern warfare 2...da nebo tam obstrani pisalo NAT strict ampak open...pa ker se bol malo spoznam bi prosil za bol natančen opis...hvala in lp.
mene pa zanima kako na modemu Proteus932 odprem porte za igro call of duty modern warfare 2...da nebo tam obstrani pisalo NAT strict ampak open...pa ker se bol malo spoznam bi prosil za bol natančen opis...hvala in lp.
5er--> ::
Jaz bi pa rad naredil spaceshuttle OV-099 Challenger v naravni velikosti. Ker se ne spoznam dosti, rabim taka natančna a razumljiva navodila. Aja, pa delat mora. PROSIM ZA ODGOVOR.
Hvala in lp.
[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte
1. zadetek poda ključne informacije
Hvala in lp.
[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte
1. zadetek poda ključne informacije
COD: MW2 requires ports from 28960 to 29000 to be forwarded to your server.
No torej mene pa zanima, kako je mogoče izvesti remote desktop na več računalnikov. V službi imamo več računalnikov v mreži in kako je mogoče od doma dostopati do vsakega posebej? Prosim za odgovor.
LP
LP
5er--> ::
1. Bolj elegantna: se povežeš v službeno mrežo preko vpn.
2. Manj elegantna: za vsak pc si izbereš en zunanji port, ki ga preusmeriš na izbran notranji port pc-ja.
2. Manj elegantna: za vsak pc si izbereš en zunanji port, ki ga preusmeriš na izbran notranji port pc-ja.
izi12 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odpiranje portaOddelek: Omrežja in internet | 717 (658) | vrecek96 |
» | Povezava z odaljenim računalnikom - desktop remouteOddelek: Omrežja in internet | 2669 (2414) | Malajlo |
» | Call od duty2 in Level1 wbr 3405tx port forwarding...Oddelek: Igre | 1092 (873) | seminal |
» | kateri router, kiodpre 100% vse porte in je enostaven?Oddelek: Omrežja in internet | 1271 (1100) | DominusSLO |
» | ADSL - staticn ip+Router Planet XRT-401D +port forwarding?Oddelek: Omrežja in internet | 3346 (3206) | deamon |