Forum » Omrežja in internet » Proxy
Proxy
Tub ::
Pozdravljeni!
Jaz ne mislim nabijat zakja naj bi rabu.
Pač zadeva je takak špilam špil, ko ma ingame $$, ki ga lahko dobiš samo z donacijo al pa če se vpišeš na par strani, ki ti jih oni dajo. Vendar je trik tukaj, da se lahko vpišejo samo USA playerji. Problme ja sledeči, da sem že kao neki probu dobit proxy v USA ampak brez uspeha sedaj pa ne vem kak bi stran dobesedno nate..., da bi misla da sem USA member.
Če ma kdo kašno idejo!
|Tub|
Jaz ne mislim nabijat zakja naj bi rabu.
Pač zadeva je takak špilam špil, ko ma ingame $$, ki ga lahko dobiš samo z donacijo al pa če se vpišeš na par strani, ki ti jih oni dajo. Vendar je trik tukaj, da se lahko vpišejo samo USA playerji. Problme ja sledeči, da sem že kao neki probu dobit proxy v USA ampak brez uspeha sedaj pa ne vem kak bi stran dobesedno nate..., da bi misla da sem USA member.
Če ma kdo kašno idejo!
|Tub|
- spremenil: Tub ()
Tub ::
AiS Alive Proxy List: US Proxies niti eden proxy ne dela iz firefox-a ko jih vpisem in probam odpret google ne dela
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gledanje video vsebin na MMC rtvslo portalu iz tujineOddelek: Pomoč in nasveti | 2901 (2838) | black ice |
» | Kako nastaviti proxyOddelek: Omrežja in internet | 1889 (1868) | black ice |
» | Radijo AntenaOddelek: Omrežja in internet | 2123 (1532) | KTr1sk |
» | ameriški proxy serverOddelek: Omrežja in internet | 1594 (1190) | bluefish |
» | stran slovenskih železnicOddelek: Omrežja in internet | 1855 (1418) | Maximus |