Forum » Izdelava spletišč » Domena, DNS, DirectAdmin
Domena, DNS, DirectAdmin
iNDigo_Child ::
Rabil bi en "za telebane" vodič, kako porihtat domeno moje spletne strani.
Namreč, zdaj naslov moje strani zgleda tako: MojeUporabniskoIme.FirmaZZastonjPlacem.Net... rad pa bi, da bi naslov moje strani izgledal nekaj takega kot MojeUporabniskoIme.CO.CC (CO.CC mi je všeč, saj je lepa domena, pa še zastonj). Rad bi to porihtal, da bi se odzivalo kot DNS, ne pa tako, da le skrije mojo originalno domeno (se paravi, ko na moji strani kliknem na povezavo za forum, hočem, da se mi izpiše URL MojeUporabniskoIme.CO.CC/forum, ne pa da še vedno ostane le MojeUporabniskoIme.CO.CC). Domeno sem si na CO.CC že rezerviral, napisal DNS nameserverje, zdj pa neki piše, da je treba 48 ur čakat. Kaj mi je po teh 48 urah treba narediti, da bo zadeva delala? Sumim, da je treba nekaj v DirectAdminu poštimat, sam kaj, nimam pojma.
Namreč, zdaj naslov moje strani zgleda tako: MojeUporabniskoIme.FirmaZZastonjPlacem.Net... rad pa bi, da bi naslov moje strani izgledal nekaj takega kot MojeUporabniskoIme.CO.CC (CO.CC mi je všeč, saj je lepa domena, pa še zastonj). Rad bi to porihtal, da bi se odzivalo kot DNS, ne pa tako, da le skrije mojo originalno domeno (se paravi, ko na moji strani kliknem na povezavo za forum, hočem, da se mi izpiše URL MojeUporabniskoIme.CO.CC/forum, ne pa da še vedno ostane le MojeUporabniskoIme.CO.CC). Domeno sem si na CO.CC že rezerviral, napisal DNS nameserverje, zdj pa neki piše, da je treba 48 ur čakat. Kaj mi je po teh 48 urah treba narediti, da bo zadeva delala? Sumim, da je treba nekaj v DirectAdminu poštimat, sam kaj, nimam pojma.
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
- spremenil: iNDigo_Child ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prijavljeni uporabnikiOddelek: Izdelava spletišč | 918 (736) | neoserv |
» | Zakaj mi google ne najde strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 5849 (4454) | bluefish |
» | Čim krajša in enostavnejša domenaOddelek: Izdelava spletišč | 1987 (1575) | Hair |
» | free web na sioluOddelek: Omrežja in internet | 1136 (1030) | Hair |
» | ftp volja dostop z IEOddelek: Omrežja in internet | 1838 (1744) | Cokolesnik |