Forum » Kaj kupiti » katero matična od gigabyte - ga-7vrx ali vrxp
katero matična od gigabyte - ga-7vrx ali vrxp
username ::
Me zanima glede obeh plat z kt333 čipsetom.
za ga-7vrxp sem našel nekaj opisov in naj bi bila dobra. stane pa 39k SIT pri JAE, kjer imajo tudi ga-7vrx (za 31k SIT). se ne spoznam preveč dobro in iz proizvajalčevih specifikacij ne znam ugotoviti če je vrx podobno kvalitetna (dražji model ima RAID, LAN na plati in malo drugačen zvočni čip). teh "dobrot" ne potrebujem zelo in me zanima samo če je tudi vrx stabilna, vsaj primerljivo zmogljiva in dobra za navijanje. (torej če je enaka vrxp, razen v dodatku raida itd)
za ga-7vrxp sem našel nekaj opisov in naj bi bila dobra. stane pa 39k SIT pri JAE, kjer imajo tudi ga-7vrx (za 31k SIT). se ne spoznam preveč dobro in iz proizvajalčevih specifikacij ne znam ugotoviti če je vrx podobno kvalitetna (dražji model ima RAID, LAN na plati in malo drugačen zvočni čip). teh "dobrot" ne potrebujem zelo in me zanima samo če je tudi vrx stabilna, vsaj primerljivo zmogljiva in dobra za navijanje. (torej če je enaka vrxp, razen v dodatku raida itd)
Maximus ::
krucymucy to pa si se orng zmotu. vrx se od vrx+ razlikuje samo v tem da nima raida, usb2.0 in mrežne. ostalo pa je vse isto.
Maximus: a vrx tud usb 2.0 nima ? ampak bi pa morala imet (poglej http://www.gigabyte.com.tw/products/7vr...
ampak a drugače je pa ista zadeva? upam, da se bo oglasil kdo, ki je to plato kupil ali pa vsaj malo preskusil.
ampak a drugače je pa ista zadeva? upam, da se bo oglasil kdo, ki je to plato kupil ali pa vsaj malo preskusil.
kako, a noben ne ve nič o tej plati? sem mislil da jo bo marsikdo nabavil glede na ceno. ali pač ne..? se mi pa tudi čudno zdi kako da so testi na internetu narejeni samo za vrxp, nobenega zaenkrat za vrx.
borut1 ::
Men dela kar dobr,za zdej nisem imel nič problemov,vendar pa nisem še nič navijal!!
ima usb2,ampa ne dobiš zdravn še dodatnih 4porte!
ima KT333,slabšo zvočno
nima pa LAN-a in RAID-a.
Če ima še kdo tako plato in je kaj navijal,naj me kotaktira na mail:
borut.gradisar@moj.net
ima usb2,ampa ne dobiš zdravn še dodatnih 4porte!
ima KT333,slabšo zvočno
nima pa LAN-a in RAID-a.
Če ima še kdo tako plato in je kaj navijal,naj me kotaktira na mail:
borut.gradisar@moj.net
exe ::
na 7VRX ni priključka za Memory Stick, Smart Card in Secure Digital interface (sicer not important)
lp S
lp S
Both Nietzche and God are dead.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gigabyte???Oddelek: Strojna oprema | 1096 (905) | damchy |
» | Primerjava maticnih ploscOddelek: Kaj kupiti | 1292 (1003) | schurda |
» | AMD athlon xp-kira plata?Oddelek: Kaj kupiti | 918 (702) | nodes |
» | Plato za 30k sitOddelek: Kaj kupiti | 1445 (1095) | schurda |
» | mobo kt333Oddelek: Kaj kupiti | 837 (704) | krucymucy |