Forum » Pomoč in nasveti » Napaka pri odpiranju .exe
Napaka pri odpiranju .exe
badboy17 ::
Z neta sm si potegnu en program, ko ti utorrent pa bitcomet pohitri za 100x (baje - saj tk je večina folka pisala u komentih na youtube videu) pa me zanima, zka mi vrže vn napako
"Windows nima dostopa do navedene naprave, poti ali datoteke. Morda nimate ustreznih dostopnih pravic"
Pa to mi tudi pri drugih "doma narejenih" orodij dela pa nwm zka.
Tule je ta datoteka:
http://www.coolfreedownloads.net/highsp...
Pomoč ?
"Windows nima dostopa do navedene naprave, poti ali datoteke. Morda nimate ustreznih dostopnih pravic"
Pa to mi tudi pri drugih "doma narejenih" orodij dela pa nwm zka.
Tule je ta datoteka:
http://www.coolfreedownloads.net/highsp...
Pomoč ?
M-XXXX ::
Pomoč ?
Pri kašnemu tečaju za zdravo pamet/logiko, če pa je že zelo hudo pa lahko pri psihiatru
Net boš imel TAKO hiter koliko ti ga daje ponudnik (ga plačuješ)! Tega ne more spremeniti NOBEDEN program in nič! Pa dajste si že to vbit v glavo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: M-XXXX ()
tilinho20 ::
Pa še to moraš deliti z 8.
Primer: Imaš 8mb internet. Dejansko ti deluje 1mb.
Ponudnik bi moral govoriti v megabitih, ampak govori v megabajtih.
1 megabajt = 8 megabitov
Primer: Imaš 8mb internet. Dejansko ti deluje 1mb.
Ponudnik bi moral govoriti v megabitih, ampak govori v megabajtih.
1 megabajt = 8 megabitov
šernk ::
res ne vem kateri program mi bo pomagal da mi bo net delal hitreje razen to da odprem denarnico in povečam linijo. morda ti malo optimizira delovanje vendar iz linije 1Mb/256kb ne more naredit 100/100Mb
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
badboy17 ::
pa mene sam zanima zka mi napiše (pa ne sam pri tej) to:
Windows nima dostopa do navedene naprave, poti ali datoteke. Morda nimate ustreznih dostopnih pravic
Windows nima dostopa do navedene naprave, poti ali datoteke. Morda nimate ustreznih dostopnih pravic
ANGEL_B ::
Verjetno zato ker pac stvar ne dela ker ne more delat. Dol zbrisi to pa vec nebo problema. Internet pa ti sigurno nebo hitreje delal s tem programom.
Drugace pa en koristen nasvet. Izogibaj se strani ki ti ponujajo pohitritev interneta al pa povecanje penisa, ker tega kar obljubljajo sigurno nebos dobil, ce nebos mel srece pa bos kvecjemu kaki virus fasal.
Drugace pa en koristen nasvet. Izogibaj se strani ki ti ponujajo pohitritev interneta al pa povecanje penisa, ker tega kar obljubljajo sigurno nebos dobil, ce nebos mel srece pa bos kvecjemu kaki virus fasal.
Azrael ::
Zakaj Windowsi nočejo zagnati tega programa?
Kaže, da vseeno niso tako neumni, da bi zaganjali kaj takega, kar jih lahko resno ogrozi ali uniči. Take smeti pač ne delajo nič dobrega, pa če se vsi beliverji take bedarije na YouTube postavijo na trepalnice.
Kaže, da vseeno niso tako neumni, da bi zaganjali kaj takega, kar jih lahko resno ogrozi ali uniči. Take smeti pač ne delajo nič dobrega, pa če se vsi beliverji take bedarije na YouTube postavijo na trepalnice.
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NAS in crypto virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 5371 (4469) | black ice |
» | Ali je še možnost odkriti vzrok vdora v infor. sistem?Oddelek: Informacijska varnost | 5621 (4296) | McMallar |
» | Kaj za vraga se je zgodilo?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2783 (1272) | Aramis |
» | Windows nima dostopa,.... tezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2806 (2728) | fosil |
» | problem-premala resolucija&internetOddelek: Pomoč in nasveti | 952 (830) | AndrejS |