» »

Prenosnik do max. 500€

Prenosnik do max. 500€

Sp|kE ::

Zadeva je takšna. Odločil sem se za nakup prenosnika, ki ne bo imel posebnih funkcij oz. ne bo služil ničemur posebnemu. Namenjen bo predvsem za brskanje po internetu, gledanje filmov, prevajanje le-teh (pač moj občasni hobi :P), za glasbo. Ne bo za igrice (za to imam PS) ali kakšne zahtevne programe. Zanima me, kakšen nakup mi priporočate, kje bi najceneje prišel do njega in da bo za ta denar najboljši, kar se ga da dobit. Edine zahteve, ki jih imam so te, da ima slovensko tipkovnico, 15.4'' ekran, DVD pekač(zaželjen lightscribe ali labelflash), min. 120GB diska in min.1Gb spomina. Na spletni strani sestavi.si ne ponujajo opcije, da si sam zložiš prenosnik, zato mi ne preostane drugega, kot da kupim že sestavljenega. Sam se v te stvari razumem bolj malo(še posebej v prenosnike), na netu je pa tega ogromno, zato bi mi vaš nasvet še kako prišel prav.Torej, kakšnega naj kupim? Kot sem že napisal ... za njega sem pripravljen odšteti največ 500€!

Že vnaprej hvala za vašo pomoč in nasvete.
Lp

postar_si ::

Ta model se dobi za do 500 eur TOSHIBA Satellite L40-17Q
Priporočam da daš še 100 eur več denarja in si nabaviš prenosnik z dual core procesorjem npr. Intel® Pentium® Dual-Core T2370. Je še vedno celerom, sam je dvojederni.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Programerski" računalnik :)

Oddelek: Kaj kupiti
262801 (1964) LeQuack
»

Kateri prenosnik do 599€? (strani: 1 2 )

9411908 (10032) trek@s
»

Kateri osebni računalnik do 420evrov (100.000sit)?

211517 (1154) Meizu

Nakup prenosnika? (strani: 1 2 )

915488 (4377) Stepni Volk

Več podobnih tem