Forum » Mobilne tehnologije » IMEI številka
IMEI številka
killa bee ::
Mene pa zanima kako bi spremeniu IMEI številko nokie N73 al pa al pa Samsung sgh-x660, kje bi se dal mal več o tem prebrat?
XsenO ::
Morda pa lih zato jo rabi
Drugače mal pogooglaj sem dal change imei geslo pa je bilo kar nekaj zanimivih zadetkov
Drugače mal pogooglaj sem dal change imei geslo pa je bilo kar nekaj zanimivih zadetkov
1 + 1 = 1
Zgodovina sprememb…
- spremenil: XsenO ()
V-i-p ::
Na N73 bi ti spreminjal IMEI? Optimist...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
jperc21 ::
Za sony ericssona ti lahko pomagam, samo kolko sem prebral glede nokie so vsi , ki so hoteli spremeniti IMEI številko uničili telefon ( beli zaslon smrti ).Nisem našel niti enega primera kjer bi uspešno spremenili številko IMEI.
LP
LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
Keyser Soze ::
Thumbs up za Nokio.
OK, da prosiš za unlock telefona je še razumljivo. Sam IMEI. To je isto, kot da hočeš pretolčt št. šasije na avtomobilu. Ni potrebe, razen če izvira iz nelegalnih biznisev.
IMEI se pri Nokiah ne da menjat. Že nekaj časa ne. In telefon z blokirano IMEI je uporaben samo za rabo brez povezave. Uživaj z novim multimedijskim predvajalnikom.
OK, da prosiš za unlock telefona je še razumljivo. Sam IMEI. To je isto, kot da hočeš pretolčt št. šasije na avtomobilu. Ni potrebe, razen če izvira iz nelegalnih biznisev.
IMEI se pri Nokiah ne da menjat. Že nekaj časa ne. In telefon z blokirano IMEI je uporaben samo za rabo brez povezave. Uživaj z novim multimedijskim predvajalnikom.
OM, F, G!
nonenone ::
vse kar človek naredi se da tudi razbiti, odkleniti itd, posebno če je to stvar software-a ali firmare-a, hardware je pa mal težje ker moraš fizično posegat v čipovje, logična stvar a ne, moraš pa biti ''majstor'' za te zadeve, lp
>>><<< ::
Kako se pa potem flasha iz navadne N73 v Music Edition? Tam se IMEI spremeni in telefon dela...
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
OmegaBlue ::
Ne, tam se spremeni product code ne IMEI, zelo drugačna stvar.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Pri novih (novejših) aparatih se IMEI ne da spreminjat, simple as that...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
nonenone ::
meni so odklenili n95 in odstranil vodafone in naložil original software v 20.0.015, pri mobistyle, vse za 60 eur, tam naredijo vse kar hočeš, lp
Odkleniti in spremeniti product code še daleč ni isto...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zafrkniti tistega,ki ti je ukradel mobitel (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27619 (9532) | nergac |
» | nokia n95 in posodabljanje firmware-a!!Oddelek: Mobilne tehnologije | 3596 (3369) | M-XXXX |
» | Kako izslediti računalnik na internetu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12687 (6648) | bluefish |
» | Šanse, da dobiš ukraden gsm nazaj.. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6421 (5153) | Tody |
» | Tale Nokia se bo samouničila v petih sekundah...Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 3360 (3360) | Ziga Dolhar |