» »

HP Docking station - veste kaj več o tem?

HP Docking station - veste kaj več o tem?

zcetrt ::

Pozdravljeni.

Ker mi prenosnik HP6715b predstavlja primarni računalnik, hkrati pa ga skoraj dnevno prenašam naokrog, sem se močno zagrel za nakup Docking postaje.

Gledal sem ponudbo najprej na HP slovenija (da vidim kompatibilnost z mojim modelom notesnika) in ugotovil, da mi ustreza naslednja zadevščina: EN489AA

Našel pa sem še EN489EA in EN488EA. Prva ima za isto ceno še multibay in express card, druga pa za 22 EUR manj le 2 USB-ja manj.

Ampak... Na HP uradni strani ne duha ne sluha o postajah, ki bi se končevale s črkama EA. Google najde le strani, povezane s trgovino Partners in nekaj malega šrota. Kaj je to zdaj za ena reč, torej?

Pa še eno vprašanje: EN489AA ima napajalnik svoj, kajne? Ne potrebujem tega, ki sem ga dobil s prenosnikom?

"On the safe side" bi vzel EN489AA. Ampak... Ali kdo ve še za kakšnega drugega ponudnika? In kaj o misteriju označbe EA?

Hvala za odgovore in mnenja ter morebitne podane izkušnje.
4.

zcetrt ::

Ali se mi samo zdi, ali je na Mimo Vrste fotografija modela EN488AA. Ker EN489AA imajo razširitvi za DVD enoto in razširitveno kartico.
4.

parasit ::

Da si bomo na jasnem, zadnji 2 črki označujeta oznako države oz. od kod izvira, drugače so vsi dockingi enaki in gredo na vse hp-je ki imajo docking postaje. Z odnako EA dobite zraven tudi kable na 3 vtikače. To je vse kar je razlika.
To je to!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

prenosnik toshiba ali Samsung

Oddelek: Kaj kupiti
151842 (1364) parasit
»

Prenosik??

Oddelek: Kaj kupiti
101276 (1161) mitja888