Forum » Kaj kupiti » Graficna NVIDIA ali ATI
Graficna NVIDIA ali ATI
persho ::
Lep pozdrav,
nekaj dni iscem pravi prenosnik zase in veckrat se vprasam kaj zelim od graficne. Glede na to, da bo to moj edini racunalnik, zelim aje je za ceno do 1100eur najboljsi. Pojavljajo se graficne GeForce G72MV, ali Geforce NVS 140m, o katerih nikjer nic ne pise, nobenih primerjav... zanima me tudi razlika od gf8600gt in pa neki ekvivalenti atijevih.
hvala
nekaj dni iscem pravi prenosnik zase in veckrat se vprasam kaj zelim od graficne. Glede na to, da bo to moj edini racunalnik, zelim aje je za ceno do 1100eur najboljsi. Pojavljajo se graficne GeForce G72MV, ali Geforce NVS 140m, o katerih nikjer nic ne pise, nobenih primerjav... zanima me tudi razlika od gf8600gt in pa neki ekvivalenti atijevih.
hvala
OChack ::
brat ima tronov prenosnik z ati x1600 grafično, in glede na ceno 800€ al clo mn kokr stane je zadeva supr, zaenkrat vse igre delajo z zadovoljivo grafiko.
samo prenosnik pač za igre ni, brat je recimo baterijo itak vn uzev in je skoz na omrežnem napajanju
samo prenosnik pač za igre ni, brat je recimo baterijo itak vn uzev in je skoz na omrežnem napajanju
Int€l inside, IDIOT Outside
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD 2600XT vs. GF8600GT vs. GF7600GTOddelek: Kaj kupiti | 1682 (1559) | strictom |
» | katero grafično kartico? izbiram med tremi!Oddelek: Kaj kupiti | 2460 (1912) | alien-rat |
» | Katero firmo grafične 8600GT kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1245 (1058) | MitkoVIP |
» | ATI/AMD Radeon HD2600XT testOddelek: Zvok in slika | 3023 (2279) | dzinks63 |
» | kdaj pridejo ven graficne serije 8600?? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6232 (4215) | opeter |