Forum » Programska oprema » Serifi - zavihki črk
Serifi - zavihki črk
mavec ::
Pozdravljeni!
Imam problem, ker ne vem kako se torej vklopi omenjeno zadevo v Microsoft Officu?
Hvala za vsakršno pomoč.
LP
Imam problem, ker ne vem kako se torej vklopi omenjeno zadevo v Microsoft Officu?
Hvala za vsakršno pomoč.
LP
Ziga Dolhar ::
Morebiti tvojega vprašanja ne razumem najbolje,
ampak če bi rad uporabljal "serifno" pisavo, pač izberi serifno pisavo! :) (Recimo Times New Roman.)
ampak če bi rad uporabljal "serifno" pisavo, pač izberi serifno pisavo! :) (Recimo Times New Roman.)
https://dolhar.si/
mavec ::
Mogoce sem se izrazil nejasno, bom popravil nejasnost.
V navodilih za diplomsko nalogo berem, da mora imeti tekst velikost črk 12, s serifi (zavihki črk) (npr. Times New Roman), poleg razmika vrstice 1,5...
V 1. letniku smo se učili to pisanje z zavihki, ampak to so nam zgolj enkrat pokazali ni nato ničveč. Zdaj pa me zanima, če kdo ve, kje se te zavihke vklopi? Spomnim se, da obstajajo nekakšne nastavitve za vklop/izklop tega stila pisanja.
V navodilih za diplomsko nalogo berem, da mora imeti tekst velikost črk 12, s serifi (zavihki črk) (npr. Times New Roman), poleg razmika vrstice 1,5...
V 1. letniku smo se učili to pisanje z zavihki, ampak to so nam zgolj enkrat pokazali ni nato ničveč. Zdaj pa me zanima, če kdo ve, kje se te zavihke vklopi? Spomnim se, da obstajajo nekakšne nastavitve za vklop/izklop tega stila pisanja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zelo zlabi fontiOddelek: Izdelava spletišč | 1869 (1466) | detroit |
» | Nabor dobrih pisav, za pisanje seminarski nalog itd...Oddelek: Programska oprema | 1216 (1101) | matejceh |
» | Font v cssOddelek: Izdelava spletišč | 1351 (1244) | root987 |
» | komnentar / cena?Oddelek: Izdelava spletišč | 1552 (1375) | pivmik |
» | Volja serverOddelek: Izdelava spletišč | 1288 (960) | glavic |