» »

N80, P910 ali P990

N80, P910 ali P990

knesz ::

Imam možnost dobiti enega od zgoraj naštetih telefonov. Sam se nagibam k P990i, zanima me pa vaše mnenje, za/proti.

lp

Cveto ::

Kaj pa P1 ali N95?

Od naštetih bi jest vzel N95, ker je še najmanj "cegu", pa še več aplikacij dobiš zanj. P910 odpade ker j starejši, P990i pa je odličen telefon, ki pa je zame malo prevelik, pozitivno je to da ima touchscreen, moti pa glede na velikost relativno slaba ločljivost in pa UIQ verzija symbiana, za keterega je včasih težko dobiit programe.

Sicer pa upam da veš koja pomeni imeti smartphone: sicer je res da lahko z nijm počneš vse, sprejeti pa moraš malo večje ohišje, malo slabšo trajanje baterije, predvse pa meni najbolj moteče: počasnot uporabniškega vmesnika, sploh za nekoga ki je imel kateri starejši telefon in je navajen da se nekaj zgodi/premakne takoj ko pritisneš tipko.

knesz ::

Se pravi, glas za P990i. Še enkrat, prosim za mnenje glede omenjenih treh aparatov, ti so mi pač ponujeni, P1, N95 in ostali pač ne.
Še kakšno mnenje?

lp

kixs ::

Od Sonija edino P1 ;)
N95 je pa tudi dobra.

Alfonzo ::

Mel sem n80 do prejle pa sem jo prodal. Zdaj mam SE P990 pa že pred nokio sem ga mel. Ja kakor je že en povedal je občutno SE p990 večji od n80. Za nokio boš dobil kr veliko več stvari za na telefon. Hmm nevem če te še kaj zanima lahko vprašaš bom probal odgovoriti.:))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony Ericsson P1i

Oddelek: Kaj kupiti
142074 (1194) javr
»

SonyEricsson P1i vs Nokia N95 8GB

Oddelek: Mobilne tehnologije
183387 (2802) Mare2
»

Kateri mobilni telefon si lastite? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
626328 (1025) ;-)
»

Novi Symbian OS bo mnogo hitrejši

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
235451 (4287) tomitza
»

SonyEricsson P990i in Ebay??

Oddelek: Mobilne tehnologije
151279 (1078) profii

Več podobnih tem