Forum » Kaj kupiti » Nakup Novega Računalnika
Nakup Novega Računalnika
Lynx ::
Pozdravljeni!
Odločam se za na kup novega računalnika. Kupil bi ga pri Comshopu ali Chipu. Imamo ogledane tri računalnike, in se ne morem odločiti katerega ni si kupil.
Prvi
Drugi
Tretji
Če imate še mogoče kakšne predloge napišite link, ampak da cena ni višja od 370€.
Vnaprej hvala za odgovore,
L.P. Miha
Odločam se za na kup novega računalnika. Kupil bi ga pri Comshopu ali Chipu. Imamo ogledane tri računalnike, in se ne morem odločiti katerega ni si kupil.
Prvi
Drugi
Tretji
Če imate še mogoče kakšne predloge napišite link, ampak da cena ni višja od 370€.
Vnaprej hvala za odgovore,
L.P. Miha
- spremenil: Lynx ()
dzinks63 ::
Če rabiš za pisarniška opravila, bi vsi trije zadovoljivo opravljali svoje delo, drugače pa drugi ali tretji, oba sta dvojedrna, končna ocena pa za drugega. Bi pa priporočal dodatnih 512MB rama.
Lynx ::
Hvala za nasvet. Ka mogoč kdo ve sam tko informativno me zanima če ma sploh kdo na spletnih straneh plačilo na obroke?
TokioGangsta ::
Sam nakupi.net imajo zelo ugodno za gotovino ob kartici si na velikeeem minusu. Ne vem pa kako je drugje.
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kupujem prenosnik za igre in ostalo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7476 (5801) | Grey |
» | Grafična do 100 Eur - samo na hitroOddelek: Kaj kupiti | 1674 (1610) | Tilen |
» | Katera grafa od spodaj naštetih se vam zdi najboljša?Oddelek: Kaj kupiti | 1327 (1327) | BlueNik |
» | Dobra konfiguracijaOddelek: Kaj kupiti | 2235 (2150) | opeter |
» | tv tunerOddelek: Kaj kupiti | 1214 (1029) | BlackHole |