Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 6288- slovenski meni
Nokia 6288- slovenski meni
Marc` ::
Zdravo.
Zanima me, če obstaja kakšna možnost, da prek kakšnega firmware updata (free ) naložim slovenski meni na nokio 6288 ali je to res možno samo pri kakem telerayu ali kje? Kakšne so pa kaj cene za tak update, če ti v kakšnem takem centru to updataju? Nekje sem nasledil cca. 50€, kar se mi zdi oderuško, če je pa kakšna bolj sprejemljiva cena bi pa premislil.
Izkušnje, nasveti?
Hvala..
Zanima me, če obstaja kakšna možnost, da prek kakšnega firmware updata (free ) naložim slovenski meni na nokio 6288 ali je to res možno samo pri kakem telerayu ali kje? Kakšne so pa kaj cene za tak update, če ti v kakšnem takem centru to updataju? Nekje sem nasledil cca. 50€, kar se mi zdi oderuško, če je pa kakšna bolj sprejemljiva cena bi pa premislil.
Izkušnje, nasveti?
Hvala..
David1994 ::
Da ne odpiral lih nove teme... Tudi jaz mam Nokio 6288 in me zelo moti ker ko gledam filmcke v celozaslonskem prikazu mam na desni strani cel cejt napisa: Premor in Nazaj... a se da to kako izklopit, ker je zelo moteće?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia n95-bluetooth portOddelek: Mobilne tehnologije | 1144 (1031) | T-h-o-r |
» | nujno internet preko telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 1827 (1827) | nonenone |
» | Nokia Vs. SAOddelek: Mobilne tehnologije | 2098 (1513) | bluefish |
» | Mobitel kot webcamOddelek: Strojna oprema | 1326 (1125) | iNDigo_Child |
» | Nokia 6288 ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1691 (1585) | V-i-p |