» »

Hlajenje ATIjevega x1650 AGP

Hlajenje ATIjevega x1650 AGP

extremyst ::

Oj! Mam x1650 PRO AGP (256ddr), pa se mi greje na 58-60°, ko prižgem računalnik oz. še ne zaganjam nobenih igric. 8-O

Q1: Ali je to normalna temperatura ali že previsoka??:|

Meni se zdi nekam visoka, samo se ne spoznam še glih na tem področju ;( pa tudi prebral sem da so temperature različne od modela do modela grafičnih..
Če bi mogel kupit drug hladilnik sem razmišljal o VF900cu :) sam nisem nikjer zasledil, če bi pasal na mojo grafo.:| Najbližje mojemu modelu (se mi zdi, da vsaj po arhitekturi grafične) je omenjena x1950 PRO..tako da moj Q2 se glasi:

Q2: Ali bi lahk dal na x1650 PRO AGP Zalmanovega VF900cu?? :\

Q3: Pa je sploh tako velika razlika med tem Zalmanom(ali kerim drugim coolerjem) in med Radeonovim stock hladilnikom??:|

Se opravičujem, če sem komu izmozgal možgane s predolgim branjem mojega romana!! >:D
LP vsem!!8-)

Talking to myself??! :| :( :|

Klemzz ::

moja pcie varijanta je šla na borih 42C idle, ter cca. 47-50C load, navita na 675/805 (1610). na zalmanovi strani preveri če paše VF900 na AGP varijanto.

Sem znizal temp na 49 tako da sem odstrano ono okrasno plastiko pa dodal sem en ventilatorcek na rebra in tako dodatno znizal temp za 4 tako da se mi zdaj grafa poti pri 45 stopinjah! Hvala za odgovor! LP
BiGGer is beTTer!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Zračno hlajenje] Hlajenje ATI grafičnih kartic

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
152880 (1782) nuclear
»

Koliko je vredno?

Oddelek: Kaj kupiti
6950 (796) Klemzz
»

Tišji hladilni sistem za X1600

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
5783 (744) Big_Al
»

Katero grafično kartico naj kupim? Ne kupovat Nvidie 7600gs!

412467 (1681) Raffaello
»

Kaj kupiti?

5906 (736) bluefish

Več podobnih tem