Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje ATIjevega x1650 AGP
Hlajenje ATIjevega x1650 AGP
extremyst ::
Oj! Mam x1650 PRO AGP (256ddr), pa se mi greje na 58-60°, ko prižgem računalnik oz. še ne zaganjam nobenih igric.
Q1: Ali je to normalna temperatura ali že previsoka??
Meni se zdi nekam visoka, samo se ne spoznam še glih na tem področju pa tudi prebral sem da so temperature različne od modela do modela grafičnih..
Če bi mogel kupit drug hladilnik sem razmišljal o VF900cu sam nisem nikjer zasledil, če bi pasal na mojo grafo. Najbližje mojemu modelu (se mi zdi, da vsaj po arhitekturi grafične) je omenjena x1950 PRO..tako da moj Q2 se glasi:
Q2: Ali bi lahk dal na x1650 PRO AGP Zalmanovega VF900cu??
Q3: Pa je sploh tako velika razlika med tem Zalmanom(ali kerim drugim coolerjem) in med Radeonovim stock hladilnikom??
Se opravičujem, če sem komu izmozgal možgane s predolgim branjem mojega romana!!
LP vsem!!
Q1: Ali je to normalna temperatura ali že previsoka??
Meni se zdi nekam visoka, samo se ne spoznam še glih na tem področju pa tudi prebral sem da so temperature različne od modela do modela grafičnih..
Če bi mogel kupit drug hladilnik sem razmišljal o VF900cu sam nisem nikjer zasledil, če bi pasal na mojo grafo. Najbližje mojemu modelu (se mi zdi, da vsaj po arhitekturi grafične) je omenjena x1950 PRO..tako da moj Q2 se glasi:
Q2: Ali bi lahk dal na x1650 PRO AGP Zalmanovega VF900cu??
Q3: Pa je sploh tako velika razlika med tem Zalmanom(ali kerim drugim coolerjem) in med Radeonovim stock hladilnikom??
Se opravičujem, če sem komu izmozgal možgane s predolgim branjem mojega romana!!
LP vsem!!
Klemzz ::
moja pcie varijanta je šla na borih 42C idle, ter cca. 47-50C load, navita na 675/805 (1610). na zalmanovi strani preveri če paše VF900 na AGP varijanto.
extremyst ::
Sem znizal temp na 49 tako da sem odstrano ono okrasno plastiko pa dodal sem en ventilatorcek na rebra in tako dodatno znizal temp za 4 tako da se mi zdaj grafa poti pri 45 stopinjah! Hvala za odgovor! LP
BiGGer is beTTer!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje ATI grafičnih karticOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2879 (1781) | nuclear |
» | Koliko je vredno?Oddelek: Kaj kupiti | 949 (795) | Klemzz |
» | Tišji hladilni sistem za X1600Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 783 (744) | Big_Al |
» | Katero grafično kartico naj kupim? Ne kupovat Nvidie 7600gs!Oddelek: Kaj kupiti | 2467 (1681) | Raffaello |
» | Kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 906 (736) | bluefish |