Forum » Kaj kupiti » Par uprasanj glede maticnih od Abita in Dfija
Par uprasanj glede maticnih od Abita in Dfija
iceph03n1x ::
Pozdrav,
kupujem nov rac (e6430 ali e6600, bom se vidu), gledam malo po netu pa mi par stvari ni jasno:
1. Chipset, izbiram med 965 in prihajajocim P35, ksne so razlike u performensu? Se splaca pocakat na P35 ?
2. Iskreno ne zaupam Gigabaytu, Asusu, Msiju, pa sem malo gledal po netu od DFIja in Abita. Zanima me ce so se tako kvalitetne kot so bile oz. kjero plato bi vi uzeli?
3. Na strani od Gigabyta sem vidu da zdej dajejo solid state capacitoatorje (ja dolgo "casa me ni blo" ja) pa me zanima ce jih majo tudi Dfiji in Abiti?
4. Uvoznika za Dfi in Abit, ker kar vidim trgovin po netu imajo vse "simbolicno" izbiro Abitov in Dfijev. Recimo PCHand ma 3 Dfije na seznamu, WTF?
thnx
kupujem nov rac (e6430 ali e6600, bom se vidu), gledam malo po netu pa mi par stvari ni jasno:
1. Chipset, izbiram med 965 in prihajajocim P35, ksne so razlike u performensu? Se splaca pocakat na P35 ?
2. Iskreno ne zaupam Gigabaytu, Asusu, Msiju, pa sem malo gledal po netu od DFIja in Abita. Zanima me ce so se tako kvalitetne kot so bile oz. kjero plato bi vi uzeli?
3. Na strani od Gigabyta sem vidu da zdej dajejo solid state capacitoatorje (ja dolgo "casa me ni blo" ja) pa me zanima ce jih majo tudi Dfiji in Abiti?
4. Uvoznika za Dfi in Abit, ker kar vidim trgovin po netu imajo vse "simbolicno" izbiro Abitov in Dfijev. Recimo PCHand ma 3 Dfije na seznamu, WTF?
thnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Abit odhaja v večna lovišča (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9053 (6191) | PrimozR |
» | Foxconn zapušča trg matičnih plošč?Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 6345 (4218) | Snegec |
» | Katera matična ploščaOddelek: Strojna oprema | 1647 (1647) | bate |
» | Asus P5K3 Deluxe P35Oddelek: Navijanje | 1863 (1412) | JIM22 |
» | Katera maticna za navijanje?Oddelek: Kaj kupiti | 1434 (1151) | MrGTO |