Forum » Programska oprema » WM player-problem
WM player-problem
scisco ::
Zdravo!
Ok, na compu imam visto in včeraj sem dal gor še xp-je... Vse dela ql, razen tega, da se mi v visti noče odpret windows media player in mi cel čas javlja, če si ga želim potegnit dol z uradne strani... Seveda to naredim, ker imam "original" windovse... med inštalacijo javi, da je na računalniku verzija 11.0.6xxxxxx in da ni mogoče uporabit starejše verzije 11.0.5721xxxxxx... in to z uradne strani
A ma kdo potem novo verzijo, oz. kje jo dobit?
Lp
Ok, na compu imam visto in včeraj sem dal gor še xp-je... Vse dela ql, razen tega, da se mi v visti noče odpret windows media player in mi cel čas javlja, če si ga želim potegnit dol z uradne strani... Seveda to naredim, ker imam "original" windovse... med inštalacijo javi, da je na računalniku verzija 11.0.6xxxxxx in da ni mogoče uporabit starejše verzije 11.0.5721xxxxxx... in to z uradne strani
A ma kdo potem novo verzijo, oz. kje jo dobit?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VMware - kako naložiti WinXP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1145 (966) | koli99 |
» | Android in številke +386Oddelek: Mobilne tehnologije | 2912 (2554) | black ice |
» | MSN live messengerOddelek: Programska oprema | 1973 (1577) | msedem |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8481 (7562) | HitriPepe |
» | Windows Media Player 11 je zuniOddelek: Programska oprema | 3998 (3283) | Tilen |