Forum » Programska oprema » Photoshop in obdelava slik
Photoshop in obdelava slik
mlakar ::
Pozdravljeni!
Zanima me če se da nardit, da ti obdela vse slike po istem kopitu. Se pravi naredim pri eni sliki: Auto levels, auto contrast, auto color okvir (conver) in mogoče še spremembo velikosti... Da bi to oz. podobno naredil pri vseh je pa preeeeeeveč dela (450 slik). Je za tako operacijo boljši kak drug program?
LP
Zanima me če se da nardit, da ti obdela vse slike po istem kopitu. Se pravi naredim pri eni sliki: Auto levels, auto contrast, auto color okvir (conver) in mogoče še spremembo velikosti... Da bi to oz. podobno naredil pri vseh je pa preeeeeeveč dela (450 slik). Je za tako operacijo boljši kak drug program?
LP
#000000 ::
Za resizanje obstaja en free program mislm da se mu reče image resizer, za levelse ipd. pa posnami akcijo in uporabi batch funkcijo, sicer sem enkrat probal posnet akcijo kje je bilo poleg še resizanje ampak me je zjebalo ker niso bile vse slike iste velikosti, če pa imaš isto velikost pa gre. LP
VidKo ::
V Photoshop pojdi na meni:
File / Automate / Batch
nastavi, in voila!
File / Automate / Batch
nastavi, in voila!
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje
Matev ::
v fotošopu si naredi makro in zadevo z enim klikom ali pritiskom an en gumb narediš
kako narediti macro v fotošopu?
vprašaj
kako narediti macro v fotošopu?
vprašaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je ukrivljen monitor primeren za grafično oblikovanje?Oddelek: Kaj kupiti | 6390 (5480) | m0LN4r |
» | Pomanjšal bi več slik hkratiOddelek: Programska oprema | 2066 (1772) | ejga40 |
» | Program, ki bi pomanjšal več slik naenkrat!Oddelek: Programska oprema | 1578 (1420) | ajagodnik |
» | Kakovostne slikeOddelek: Programska oprema | 2006 (1736) | Matev |
» | Ali obstaja kak program v katerem bi lahko skrčil več JPG slik naenkrat ?Oddelek: Programska oprema | 1377 (1201) | dejcoo |