Forum » Pomoč in nasveti » Microangelo
Microangelo
IR Babun ::
Mam problem, ko sem naredil ikono v microangelu in jo dodelil aplikaciji, se mi je 3/4 vseh ikon (namizje, explorer, vse) spremenilo v tako ikono.
Microangelo sem odstranil, ikono zbrisal z diska, pa so še vedno vse iste, tut k sm hotu vsaku posebej spremenit nazaj mi je ni hotl popravt.
Microangelo sem odstranil, ikono zbrisal z diska, pa so še vedno vse iste, tut k sm hotu vsaku posebej spremenit nazaj mi je ni hotl popravt.
SCREW THE GOVERNMENT
ender ::
inštaliri spet Microangelo, pa pojdi v Engineer, pa poišč Rebuild icons (ali Rebuild icon name cache al neki podobnega). Ali pa v TweakUI->Repair->Rebuild Icons
Verjetnost, da te nekdo gleda je premo sorazmerna z neumnostjo tistega, kar počneš.
Poslano s Klepetalnikom.
IR Babun ::
Še zmeraj ne dela, dam rebuilt icons, pa napiše, da je storjeno, rezultat pa nikjer.
Zdaj vsaj vsako posebej lahko spremenim, sam to je full dela
Zdaj vsaj vsako posebej lahko spremenim, sam to je full dela
SCREW THE GOVERNMENT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ikone w widows xp so izginile !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2102 (1820) | K0K0 |
» | Problem z navijanjem RAMov na grafični (Hercules Radeon 9600 PRO)Oddelek: Navijanje | 1953 (1431) | G@MER |
» | Win XP - čudne ikone na namizju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (970) | krucymucy |
» | desktop-čudne ikoneOddelek: Pomoč in nasveti | 1180 (1084) | Bx |
» | Ikone na namizju ??? -IZGINILEOddelek: Pomoč in nasveti | 1887 (1735) | Ashrack |