Forum » Omrežja in internet » domače omrežje
domače omrežje
kitesurfer ::
pozdravljeni
Imam problem pri domačem omrežju.Imam 3 računalnike win xp, dva sem že prikjučil v mrezo in šel skozi čarovnika za pripravo domalega omrezja.Problen je v tem da ko pogledam OGLED RAČUNALNIKOV DELOVNE SKUPINE mi pokaze ob računalnika,vendar ko zelim dostopat do računalnika mi izpiše
\\računalnik1 ni na voljo morda nimate dovoljenja za uporabo tega računalniškega vira.
Kaj sem naredil narobe!Oba delujeta v administraciskem načinu in povezan sem z ruterjem.
Hvala za odgovore!
Imam problem pri domačem omrežju.Imam 3 računalnike win xp, dva sem že prikjučil v mrezo in šel skozi čarovnika za pripravo domalega omrezja.Problen je v tem da ko pogledam OGLED RAČUNALNIKOV DELOVNE SKUPINE mi pokaze ob računalnika,vendar ko zelim dostopat do računalnika mi izpiše
\\računalnik1 ni na voljo morda nimate dovoljenja za uporabo tega računalniškega vira.
Kaj sem naredil narobe!Oba delujeta v administraciskem načinu in povezan sem z ruterjem.
Hvala za odgovore!
amigo_no1 ::
Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave
http://www.joker.si/mn3njalnik/index.ph...
http://www.joker.si/mn3njalnik/index.ph...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
kitesurfer ::
sem nastavil
Izklopi Guest acount:
start meni /run/
lusrmgr.msc [Enter]
-> users -> desni klik na Guest -> Properties -> Account is disable
Sedaj mi javi drugo napako:
Morda nimate dovoljenja za uporabo tega umrežnega vira.
Ubrnite se na skrbnika tega strrežnika, če želite izvedeti ali imate dovoljenje za dostop. napaka pri prijavi.
Uporabniku ni bila dovoljena podoljena zahtevana vrsta prijave za ta raćunalnik.
Prosim za pomoč
Izklopi Guest acount:
start meni /run/
lusrmgr.msc [Enter]
-> users -> desni klik na Guest -> Properties -> Account is disable
Sedaj mi javi drugo napako:
Morda nimate dovoljenja za uporabo tega umrežnega vira.
Ubrnite se na skrbnika tega strrežnika, če želite izvedeti ali imate dovoljenje za dostop. napaka pri prijavi.
Uporabniku ni bila dovoljena podoljena zahtevana vrsta prijave za ta raćunalnik.
Prosim za pomoč
kockish ::
Ce so nastavitve omrezja pravilne na vseh racunalnikih, mora zgolj vsak uporabnik uporabljati geslo za prijavo v svoj sistem - uporabniski racuni brez gesla povzrocajo probleme.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z domačim omrežjemOddelek: Omrežja in internet | 2505 (2095) | jan01 |
» | Težave z domačim omrežjemOddelek: Omrežja in internet | 1243 (1127) | tv6865 |
» | Težave z mrežo - routerOddelek: Omrežja in internet | 1754 (1260) | Mati |
» | mrežna povezava!Oddelek: Omrežja in internet | 3092 (2749) | ToniT |
» | net ne delaOddelek: Operacijski sistemi | 908 (830) | Juventus |