Forum » Kaj kupiti » Par nasvetov bi prosil..Help me ...
Par nasvetov bi prosil..Help me ...
Yoxi ::
Takole je. Sestavljam nov sistem. V mislih imam intel Core 2 Duo E6300 procesor, rame že imam 1gb ddr2 800 mhz. V dilemi sem glede plate in grafične?
V trgovini so mi ponudili eno plato ki pravijo da je zelo stabilna in ne predraga za moje pojme in sicer od intela Intel Lemond na 965 chipsetu za 28 čuku ? Bi bla ta ok?
Pa glede grafične sm mal v meglenih poteh? Malce cilam zdej na to ta novo igrco Crysis ( naslednik FarCry-a ) nevem kera grafa bi bila najboljša za največ 290 € . Ali ATI ali GeForce ? Prosim priporočite mi kaj kupiti.....
Aja pa eno ploščo so mi tudi ponudili od Gigabyta sam baje je mela ene probleme k ni bla združljiva z diskam WD sata2 k ga pa mam še od prejšnega kompa tko da to sucks....
V trgovini so mi ponudili eno plato ki pravijo da je zelo stabilna in ne predraga za moje pojme in sicer od intela Intel Lemond na 965 chipsetu za 28 čuku ? Bi bla ta ok?
Pa glede grafične sm mal v meglenih poteh? Malce cilam zdej na to ta novo igrco Crysis ( naslednik FarCry-a ) nevem kera grafa bi bila najboljša za največ 290 € . Ali ATI ali GeForce ? Prosim priporočite mi kaj kupiti.....
Aja pa eno ploščo so mi tudi ponudili od Gigabyta sam baje je mela ene probleme k ni bla združljiva z diskam WD sata2 k ga pa mam še od prejšnega kompa tko da to sucks....
Yoxi ::
o šit, sm šele sedaj opazil da sem napisal napačen model procesorja...ups
mogel bi biti Core 2 Dual E6400...
mogel bi biti Core 2 Dual E6400...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gamer konfiguracija?Oddelek: Kaj kupiti | 1987 (1343) | jest10 |
» | Gamerski računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2967 (2193) | d0rK |
» | Plata+procesor+ram za okoli 340€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4052 (2934) | x45 |
» | ANNI HEL-80-3Oddelek: Kaj kupiti | 2010 (1507) | Kafi |
» | Nakup novih delovOddelek: Kaj kupiti | 1602 (1162) | mkonci |