Forum » Programiranje » [Visual C# 2005] počasna aplikacija
[Visual C# 2005] počasna aplikacija
iggy1 ::
Pozdravljeni!
Delam neko aplikacijo, ki vsebuje zelo veliko text box-ov v eni formi. Aplikacija zgleda kot neka tabela, kjer so na levi strani številke sob na desni pa text boxi. V teh text box-ih se bodo nekoč nahajali podatki, kateri se bodo osveževali iz podatkovne baze. Se pravi da rabim za eno sobo en text box za priimek en za državo en za število oseb itd. sob je pa cca 90. Problem pa je da je aplikacija zelo počasna pa niti enega podatka še ne vsebuje samo konstrukcija. Ima kdo kakšno zamisel kako bi to odpravil. Ali se da kako drugače rešiti?
Hvala že vnaprej.
Lp,
Igor
Delam neko aplikacijo, ki vsebuje zelo veliko text box-ov v eni formi. Aplikacija zgleda kot neka tabela, kjer so na levi strani številke sob na desni pa text boxi. V teh text box-ih se bodo nekoč nahajali podatki, kateri se bodo osveževali iz podatkovne baze. Se pravi da rabim za eno sobo en text box za priimek en za državo en za število oseb itd. sob je pa cca 90. Problem pa je da je aplikacija zelo počasna pa niti enega podatka še ne vsebuje samo konstrukcija. Ima kdo kakšno zamisel kako bi to odpravil. Ali se da kako drugače rešiti?
Hvala že vnaprej.
Lp,
Igor
nody ::
jaz imam precej podobno vprašanje, a ne najdem odgovora...kako bi naredu osebvni imenik...naredu bi meni za iskanje po osebah, dodajanje oseb, vizitko....pa ne wem kaj bi dal v glavni obrazec...oziroma s čim bi bilo najprimernejše za izpis oseb ...data gridwiev se mi ne zdi najboljši.....kak predlog ??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# povezava forma in classaOddelek: Programiranje | 2325 (1788) | Miko55 |
» | VB.streamwriterOddelek: Programiranje | 984 (817) | P=LN |
» | [C#] Delo z okni - urejanje osebeOddelek: Programiranje | 977 (849) | darkolord |
» | C# iz form2 v form1,textboxiOddelek: Programiranje | 1939 (1565) | Keki |
» | pošiljanje SMS C#Oddelek: Programiranje | 3115 (2608) | Neon87 |