Forum » Kaj kupiti » Graficna in ram za mojo plato
Graficna in ram za mojo plato
Tilk ::
Kupujem graficno kartico in okoli 1 giga rama.
mam asusovo plato K8N. Kupujem graficno nekje v ranku 25-35kosov (se vedno si lazje stvari predstavlam u sit ) trenutno imam ati radeon 9600 pro 256mb, bi pa rt menu na nVidio. V user manualu pise : install only +1.5 AGP kartice. Trenutno mam 512 rama in semprona 3100+, pa bi pocaku se ksno leto z nakupom novga sistema, sam mau bi ga rt nadgradu.
Katere rame in graficno mi svetujete, da bo iz sistema iztisnla najvec.(cena/preformance)
Tnx
mam asusovo plato K8N. Kupujem graficno nekje v ranku 25-35kosov (se vedno si lazje stvari predstavlam u sit ) trenutno imam ati radeon 9600 pro 256mb, bi pa rt menu na nVidio. V user manualu pise : install only +1.5 AGP kartice. Trenutno mam 512 rama in semprona 3100+, pa bi pocaku se ksno leto z nakupom novga sistema, sam mau bi ga rt nadgradu.
Katere rame in graficno mi svetujete, da bo iz sistema iztisnla najvec.(cena/preformance)
Tnx
Tilk
Carmack ::
Dej bl odrobno opiš sistem ker bo lažje ocentit ktere komponente ti bolj ustrezajo....za grafo bi ti pa reku 7600 GS
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafiko?Oddelek: Kaj kupiti | 1963 (1217) | blackbfm |
» | Kupil bi grafo...Oddelek: Kaj kupiti | 1594 (1329) | Meizu |
» | Kakšna kartica je 8500GT?Oddelek: Strojna oprema | 1348 (1113) | DJ MartiNi |
» | katero grafično?Oddelek: Kaj kupiti | 2001 (1308) | Tilk |
» | 3d workstationOddelek: Kaj kupiti | 1747 (1359) | kuglvinkl |