Forum » Izdelava spletišč » Sitemap generator - Google
Sitemap generator - Google
gregy ::
Zdravo
A je kdo že naredil Sitemap z Googlovim generatorjem? .. se mora scripta izvajati na serverju preko SSH (ali kako se že reče) ali je dovolj FTP dostop ..
hvala
A je kdo že naredil Sitemap z Googlovim generatorjem? .. se mora scripta izvajati na serverju preko SSH (ali kako se že reče) ali je dovolj FTP dostop ..
hvala
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Tody ::
Urhg ? Jest sem samo eno .html datoteko ki mi jo je izpljunil google dal v root direktorij (tam kjer je index)in zadeva špila
Tody ::
hmm in če ga nimaš ? Tole so spremenil odkar sem se igral z tem... so ful bol zakompliciral stvar tko da nažalost nevem... Lahko pa probaš z google grups ?
gregy ::
Uros!no hvala lepa .. ze generira .. 6 minutk se .. bom poročal kako je z rezultati in ali ga Google sprejme ...
EDIT: Sitemap status OK
Se enkrat hvala lepa za pomoc Uros!no
EDIT: Sitemap status OK
Se enkrat hvala lepa za pomoc Uros!no
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregy ()
'FireSTORM' ::
men pa sitemapa ne sprejme...
piše error in ko kliknem gor piše
there is a problem with your domain name. check if the sitemap is reachable from the web and resubmit again
in ko zaženem link do sitemap, to vse dela...
dam resubmit...ist k
mi lahk kdo pomaga?
edit: evo to je error message
piše error in ko kliknem gor piše
there is a problem with your domain name. check if the sitemap is reachable from the web and resubmit again
in ko zaženem link do sitemap, to vse dela...
dam resubmit...ist k
mi lahk kdo pomaga?
edit: evo to je error message
Those penguins.... They sure aint normal....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 'FireSTORM' ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Objavljanje strani v Google in BingOddelek: Omrežja in internet | 1035 (865) | win64 |
» | Zakaj mi google ne najde strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 5839 (4444) | bluefish |
» | kakšen chmod za sitemap.xmlOddelek: Izdelava spletišč | 1526 (1331) | Grill |
» | Vpis strani v iskalnikeOddelek: Omrežja in internet | 2731 (2375) | pirx |
» | Vpis spletne strani v iskalnikeOddelek: Izdelava spletišč | 1286 (1092) | Uros!no |