Forum » Omrežja in internet » Slovenski forumi v enem košu - Klepetalnik je končan!
Slovenski forumi v enem košu - Klepetalnik je končan!
torabora ::
V čast in veselje mi je cenjenim forumašem predstaviti Klepetalnik - programček, ki vam bo olajšal spremljanje slovenskih internetnih forumov.
Nova sporočila poberete s klikom na gumb, izklopite internet, potem pa v miru prebirate in odgovarjate. Sporočila so pregledno urejena, v stilu microsoftovega Outlook Expressa.
Klepetalnik 1.2 podpira sledeče forume: Siol, MobiSux, DrogArt, Joker, Slo-Tech in Anarhistični Portal.
Prijetno čvekanje,
ToraBora
--------------------------------
Klepetalnik 1.2 - slovenski forumi na dlani
http://www.ruleless.com/klepetalnik/
Nova sporočila poberete s klikom na gumb, izklopite internet, potem pa v miru prebirate in odgovarjate. Sporočila so pregledno urejena, v stilu microsoftovega Outlook Expressa.
Klepetalnik 1.2 podpira sledeče forume: Siol, MobiSux, DrogArt, Joker, Slo-Tech in Anarhistični Portal.
Prijetno čvekanje,
ToraBora
--------------------------------
Klepetalnik 1.2 - slovenski forumi na dlani
http://www.ruleless.com/klepetalnik/
Primoz ::
Imam en predlog... mogoče bi lahko za S-T nastavil podpis v osebnih nastavitvah namesto da ga dodajaš. Če imaš težave pri implementiranju sporoči. Zadnja stvar, ki se mi jo trenutno ljubi delat je cenzuriranje tegaa spodnjega napisa (kar bom moral narest v primeru, da se uporaba tvojega programa razmahne).
There can be no real freedom without the freedom to fail.
JXS ::
jaz sicer še nism proga potegnu, ker ga ne rabm, blo bi pa zelo zanimiv če bi dal funkcijo za vse ki imamo stalno povezavo, ta pa je da bi nas program sproti obveščal o temah ki bi jih sami določili. če je v njej prišlo do spremembe.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: JXS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čokoladni blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1634 (1223) | LojzePek |
⊘ | MihaOddelek: Kaj kupiti | 1016 (804) | Sergio |
» | vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1080 (793) | janey |
» | On die hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1203 (912) | krucymucy |
» | Radeon 8500 LE ---> Radeon 8500Oddelek: Navijanje | 982 (768) | Mr.B |