Forum » Kaj kupiti » Grafika PCI-E + HDMI
Grafika PCI-E + HDMI
Nevihta ::
Katero grafično z HDMI izhodom priporočate, sem iskal malce po netu in zasledil u bistvu samo 3 in sicer sapphire, asus in msi. Spphire je x1600 pro, drugi dve sta pa 7600 GT.
Ali obstaja še katera, katero bi vi priporočili. Po možnosti naj bi bila silent, do nekje 40kSIT, pa kje se jo da dobiti.
Za vse predloge hvaležen :)
Ali obstaja še katera, katero bi vi priporočili. Po možnosti naj bi bila silent, do nekje 40kSIT, pa kje se jo da dobiti.
Za vse predloge hvaležen :)
Nevihta
- premaknil iz Zvok in slika: podtalje ()
U bistvu mi je vseeno, kajti obstoječi sistem ima AGP, zna se pa zgoditi da bom kupil novega, v tem primeru pa pride potem PCI-E.
Ali lahko bolj točno kater model, po možnosti link.
LP
Ali lahko bolj točno kater model, po možnosti link.
LP
Nevihta
Klemzz ::
jst mam tole...zdej mam naročeno še eno za cross fire, za ta dnar je huda, jst sm dau 37k...zdej pa vidš kok stane
Klemzz ta nima HDMI izhoda, vem da se načeloma da dobiti DVi-HDMI konektor, ampak u bistvu gledam za Asrock CONROEXFIRE-ESATA2
plato, ki ima pa SP-dif to HDMI konektor, k ga priklopiš na HDMI konektor na grafiko in potem iz nje pravi HDMI izhod. Ne vem pa kako je v primeru DVI konektorja.
V kolikor ima kdo že izkušnje s tem oz. kako teoretično razlago, bi bil komentar dobrodešel.
plato, ki ima pa SP-dif to HDMI konektor, k ga priklopiš na HDMI konektor na grafiko in potem iz nje pravi HDMI izhod. Ne vem pa kako je v primeru DVI konektorja.
V kolikor ima kdo že izkušnje s tem oz. kako teoretično razlago, bi bil komentar dobrodešel.
Nevihta
No skratka kaj tale recimo:ASUS ASUS EN7600GT/HTDI/256MEN7600GT/HTDI/256M
Te pri nas ni za dobiti, v kolikor se motim naj me kdo popravi - ali obstaja kaka silent verzija podobne kartice!
LP
Te pri nas ni za dobiti, v kolikor se motim naj me kdo popravi - ali obstaja kaka silent verzija podobne kartice!
LP
Nevihta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kero grafično obdržati?Oddelek: Kaj kupiti | 1401 (1023) | Golnar |
» | Pentium D820 @2.8 GHz - katero grafična je "optimalna"Oddelek: Kaj kupiti | 1005 (936) | dzinks63 |
» | kje dobiti še dovolj zmogljivo low profile grafično?Oddelek: Kaj kupiti | 1605 (1186) | Dr_M |
» | nicjasno kupuje racunalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4477 (3236) | nicjasno |
» | Komp do 150k (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7350 (6214) | asus |