Forum » Pomoč in nasveti » vhodno/izhodni vmesniki POMOČ!!!!
vhodno/izhodni vmesniki POMOČ!!!!
Problem Host ::
Lep pozdrav! Za seminarsko nalgo sem dobil zelo zanimivo temo! VHODNO/IZHODNI VMESNIKI. Ta tema mi žal ni čist v celoti jasna. Zato vas bi prosil, če mi nmal pomagate..kej poveste o tej temi...predvsem osnove ali pa naslov kake spletne strani kjer to podrobno piše!
Zelo vam bi bil hvaležen!
že vnaprej se vam zahavljujem!
LP
Zelo vam bi bil hvaležen!
že vnaprej se vam zahavljujem!
LP
a ni na tej wikipediji opisan ves i/o sistem od miške in tipkovnce naprej?to pa ni vhod in izhod le izhod so ti dve reči izmed vseh podobnih ki omogčajo le enosmerno prenešanje podatkov!Mora omogočat oboje hkrati! a to kar je v wikipediji je use na spletu?
Supervisor ::
ni kaj, sicer je pa seminarska naloga raziskovalna , vsak se je loti na svoj način , tale moj link sicer ni vse , ampak če malo pogooglaš, boš pa našel še kaj, ni vrag...
Jaz sem za seminarske googlal včasih tudi 2 dni...pregledal material , potem sem pa začel z idejo.....
lp
Jaz sem za seminarske googlal včasih tudi 2 dni...pregledal material , potem sem pa začel z idejo.....
lp
no sej sm si pršo gor ka use povedat...sm googlo ! :P a bi blo pametno pod ta naslov dodati še vmesnike ki podpirajo samo eno smer prehoda, npr.:miška,tipkovna,monitor,skener,printer...?
ka pa glede agp, pci, ata, cnr... povem sam osnovn? grafična agp, 5 mrež za pci, ata za cd/dvd in disk, cnr pa modem. pa zram omeminim da je grafična tud pci?...še kej tk pomembnga dab mogo vedet?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | primerjava med dos in windows me operacijski sitemiOddelek: Operacijski sistemi | 804 (679) | Hayabusa |
» | proc, mama plata in grafičnaOddelek: Kaj kupiti | 1876 (1429) | rh^ |
» | Par vprasanj glede nakupa compaOddelek: Kaj kupiti | 1293 (1136) | McHusch |