Forum » Pomoč in nasveti » Users & Welcome Screen v WinXP
Users & Welcome Screen v WinXP
|GrEgOr| ::
zanima me, kje se da nastavljat, kateri uporabniki se naj izpišejo na Welcome screenu. ?
|GrEgOr| ::
Že, tam lahko ustvarim userja, pa mu slikico spremenim, ... samo nikjer ne morem onemogočit, da se ne bi videl na welcome screenu. (toko npr. kot guest account pa administrator)
Gre na mreč za to, da sem kolegu ustvarail account, da se mi lahko poveze na FTP, ne bi pa rad da me zdaj pozdravlja njegov User name na welcome screenu.
Gre na mreč za to, da sem kolegu ustvarail account, da se mi lahko poveze na FTP, ne bi pa rad da me zdaj pozdravlja njegov User name na welcome screenu.
jetam ::
Dobi si TweakUI for XP (komplet PowerToysXP). Mislim da tam lahko naštimaš kateri uporabniki se pojavijo na Logon Screen. Ali morda samo za Administratorja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2008 network sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2454 (2155) | mazupan |
» | Kje je "administrator" ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1606 (1606) | detroit |
» | XP autologonOddelek: Operacijski sistemi | 1060 (971) | iro |
» | Prijava kot administratorOddelek: Pomoč in nasveti | 1990 (1969) | Ziga Dolhar |
» | Prehod iz XP Pro na Server 2003?Oddelek: Operacijski sistemi | 1994 (1572) | Matri[X] |