Forum » Operacijski sistemi » BSOD med inštalacijo winxp
BSOD med inštalacijo winxp
nightman ::
Problem je tak, da vsakič ko probam na novo inštalirat windowse xp, jih uspešno formatiram in naložim podatke za inštalacijo, mi potem naredi vsakič BSOD.
Koda, ki se prikaže je 0x00000007B in sem nekaj že bral, naj bi bilo narobe z SATA driverji. Imam AMD 64-bit in kontroler od SATA je silicon image.
Če se slučajno kdo spozna naj mi čimprej pomaga. Sem probal tudi
že z drugimi windowsi, lahko pa omenim da prej teh težav nisem imel, je pa res, da sem imel starejše windowse XP.
LP!
Koda, ki se prikaže je 0x00000007B in sem nekaj že bral, naj bi bilo narobe z SATA driverji. Imam AMD 64-bit in kontroler od SATA je silicon image.
Če se slučajno kdo spozna naj mi čimprej pomaga. Sem probal tudi
že z drugimi windowsi, lahko pa omenim da prej teh težav nisem imel, je pa res, da sem imel starejše windowse XP.
LP!
W3by ::
Jaz sem imel podobne probleme kontroller je bil od Silicon image vendar pa razširitvena pci kartica. Ko sem priklopil disk je pokazalo blue screen.
Vendar na žalost nisem nikoli ugotovil kar naj bi bil problem. Poizkušaj s kakšnim upgradom biosa, pa še malo pogooglat
Vendar na žalost nisem nikoli ugotovil kar naj bi bil problem. Poizkušaj s kakšnim upgradom biosa, pa še malo pogooglat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diska ne zaznaOddelek: Pomoč in nasveti | 818 (674) | lovro535v2 |
» | Linux problem s sataOddelek: Operacijski sistemi | 985 (856) | obranc |
» | Problem z novim diskomOddelek: Strojna oprema | 985 (925) | dejomar |
» | A se da programsko zagnati SATA RAID 0 in dobiti podatke?????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1062 (960) | Pisko |
» | Linux in SATAOddelek: Operacijski sistemi | 1343 (1133) | borchi |