Forum » Omrežja in internet » Spletno gostovanje - kaj priporočate?
Spletno gostovanje - kaj priporočate?
Jackass ::
Živjo!
Iščem spletni strežnik za predstavitveno spletno stran. Zanima me katero firmo priporočate, sedaj je tega namreč ogromno in pojma nimam kdo ponuja kvalitetno storitev in kdo ne. Rabim nekaj s podporo za PHP, za približno 50 obiskovalcev dnevno, nujno morajo izdajati račun. Letna najemnina max. okoli 15k sit (lahko seveda tudi manj).
LP,
Iščem spletni strežnik za predstavitveno spletno stran. Zanima me katero firmo priporočate, sedaj je tega namreč ogromno in pojma nimam kdo ponuja kvalitetno storitev in kdo ne. Rabim nekaj s podporo za PHP, za približno 50 obiskovalcev dnevno, nujno morajo izdajati račun. Letna najemnina max. okoli 15k sit (lahko seveda tudi manj).
LP,
jAcKaSS
- spremenil: Jackass ()
Jackass ::
Tole deluje precej hudo. 5GB prometa za 1k sit.
Edin kr me mot je to, da omogoča samo eno poddomeno. To pomen www.mojastran.com in to je to al kaj?
Ma še kdo kšno izkušnjo s kšnimi strežniki? Sej tut če ma kdo kšno slabo izkušnjo s kakšnim podjetjem, da vem čemu se izognt.
Edin kr me mot je to, da omogoča samo eno poddomeno. To pomen www.mojastran.com in to je to al kaj?
Ma še kdo kšno izkušnjo s kšnimi strežniki? Sej tut če ma kdo kšno slabo izkušnjo s kakšnim podjetjem, da vem čemu se izognt.
jAcKaSS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti Noctua NF-P12-1300 ventilator?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1640 (1107) | weedy_1991 |
» | nakup 19' LCDOddelek: Kaj kupiti | 2291 (1610) | okfec |
» | Katero matično?Oddelek: Kaj kupiti | 1349 (1110) | Oblivion |
» | 9800 --> 9800proOddelek: Navijanje | 1178 (977) | x_roby |
» | MP3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 788 (642) | Fury |