Forum » Pomoč in nasveti » Težave z ???
Težave z ???
Namor ::
Pred kratkim sem kupil napajalnik LC Power 550G, ki je več kot dovolj za napajanje mojega računalnika.
Težava je v tem, da se je začel računalnik na vsakih nekaj ur obešat (zmrzne ali pa se resetira). Sem sprva mislil da so krivi rami, vendar Memtest86 3.2 ne pokaže nobenih napak.
Potem sem mislil, da se mogoče pregreva vendar procesor ne preseže 40C (AMD64 3200+ AM2).
Nakar sem pomisli, da je mogoče napajalnik. Meritve z Hardware sensors monitor in SpeedFan kažejo, da +12V linija niha nekje med 9.1-9.2V, pravtako slišim nekakšno visoko frekvenco, ko je napajalnik vklopljen.
Je možno, da je kriv napajalnik? Ker ga ne bi rad po nepotrebnem vračal...
Težava je v tem, da se je začel računalnik na vsakih nekaj ur obešat (zmrzne ali pa se resetira). Sem sprva mislil da so krivi rami, vendar Memtest86 3.2 ne pokaže nobenih napak.
Potem sem mislil, da se mogoče pregreva vendar procesor ne preseže 40C (AMD64 3200+ AM2).
Nakar sem pomisli, da je mogoče napajalnik. Meritve z Hardware sensors monitor in SpeedFan kažejo, da +12V linija niha nekje med 9.1-9.2V, pravtako slišim nekakšno visoko frekvenco, ko je napajalnik vklopljen.
Je možno, da je kriv napajalnik? Ker ga ne bi rad po nepotrebnem vračal...
- zaklenil: Damjan Jagar ()
Damjan Jagar ::
4. člen
1. Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela"
so prepovedani.
27. člen
1. Kršitev 4. člena se kaznuje z zaklepom teme. Moderator lahko popravi neustrezen naslov.
1. Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela"
so prepovedani.
27. člen
1. Kršitev 4. člena se kaznuje z zaklepom teme. Moderator lahko popravi neustrezen naslov.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 645 (559) | Rotaidal |
⊘ | Majhna težavica...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1094 (1009) | Damjan Jagar |