Forum » Loža » Drift grand prix
Drift grand prix
SmeskoSnezak ::
D1 GP domača stran
Zadnjič gledal na Discovery ravno nek dokumentarec o tem dirkanju. In kako so Američani navdušeni nad tem športom, ker je komaj zdaj prišel v ZDA. Samo tiste pol ure mi je premalo, zato me zanima, kje bi lahko gledal ta D1GP? Mogoče kdo ve , če se da gledat preko online TV? Ali pa prek satelita?!? Zasledil sem da je na ESPN2 kanalu. Mogoče naši kabelski operaterji ponujajo te kanale za dodatne dinare?
V glavnem, čimveč podatkov bi rad dobil.
Zadnjič gledal na Discovery ravno nek dokumentarec o tem dirkanju. In kako so Američani navdušeni nad tem športom, ker je komaj zdaj prišel v ZDA. Samo tiste pol ure mi je premalo, zato me zanima, kje bi lahko gledal ta D1GP? Mogoče kdo ve , če se da gledat preko online TV? Ali pa prek satelita?!? Zasledil sem da je na ESPN2 kanalu. Mogoče naši kabelski operaterji ponujajo te kanale za dodatne dinare?
V glavnem, čimveč podatkov bi rad dobil.
@ Pusti soncu v srce... @
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kakšen gamerski pcOddelek: Kaj kupiti | 2245 (2120) | st0jko |
» | Katero ohišje za prezračitev(navijanje)?Oddelek: Kaj kupiti | 2377 (1608) | nuclear |
» | Računalnik do 1000€Oddelek: Kaj kupiti | 1504 (1043) | Scarface |
» | Se splača kupiti ohišje Aerocool ExtremEngine 3T, črnOddelek: Kaj kupiti | 2067 (1633) | Tomozuki |
» | prosim za pomoč !!!Oddelek: Kaj kupiti | 1589 (1377) | Aphanisis |