Forum » Šola » Rok za zagovor seminarske na maturi
Rok za zagovor seminarske na maturi
HairyFotr ::
Stvar je taka: Sem 4. letnik strokovne šole - računalniški tehnik in sem za dodatni 5. predmet na maturi izbral računalništvo. 20% ocene pri računalništvu prinese izdelava in zagovor seminarske naloge.
Ker je mentorici in/ali vodstvu bolj malo mar za teh par računalničarjev ki delamo 5. predmet, sem za zagovor izvedel bežno v ponedeljek(3 dni pred zagovorom), ko sem sam ustavil prfokso na hodniku, uradno na oglasni deski se je pa stvar pojavila šele včeraj(2 dni pred zagovorom), potem ko sva s sošolcem šla vprašat na vodstvo šole.
Sicer imam precej preprosto temo, ki jo bom verjetno z lahkoto zagovarjal, zanima pa me, če obstaja rok, za koliko vnaprej so nas dolžni o teh datumih obvestiti. 2 dni je precej malo za pripravo na zagovor, če prištejemo še to, da so se včerej in danes zaključevale ocene.
Ker je mentorici in/ali vodstvu bolj malo mar za teh par računalničarjev ki delamo 5. predmet, sem za zagovor izvedel bežno v ponedeljek(3 dni pred zagovorom), ko sem sam ustavil prfokso na hodniku, uradno na oglasni deski se je pa stvar pojavila šele včeraj(2 dni pred zagovorom), potem ko sva s sošolcem šla vprašat na vodstvo šole.
Sicer imam precej preprosto temo, ki jo bom verjetno z lahkoto zagovarjal, zanima pa me, če obstaja rok, za koliko vnaprej so nas dolžni o teh datumih obvestiti. 2 dni je precej malo za pripravo na zagovor, če prištejemo še to, da so se včerej in danes zaključevale ocene.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FRI (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15121 (6663) | PH03N1X |
» | Izobrazba v pogodbiOddelek: Loža | 3743 (2600) | Yohan del Sud |
» | Diploma na faxuOddelek: Loža | 7393 (5981) | Invictus |
» | Jaz in šolanjeOddelek: Šola | 4997 (4184) | root987 |
» | Poklicna maturaOddelek: Šola | 1588 (1473) | borut-t |