» »

problem z računalnikom

problem z računalnikom

sabla ::

Pozdravljeni.
Na kratko bom opisal problem: včeraj so mi win xpji začeli metati ven moder ekran-napake so bile vsakič različne-največkrat se je pojavila IRQ_NOT_less_or_equal. V glavnem sem se odločil (glede na to da že dolgo nisem formatiral), da formatiram disk in še enkrat naložim winse. Sedaj pa imam drug problem-disk je formatiran, windowsi pa mi med instalacijo javljajo The file xxx was not copied correctly-češ da nimam pravega CDja za windowse. xxx sem dal zato, ker če dam enter mi ta file kopira, potem pa zopet javi napako za drugi file. CD je sigurno OK, ker sem z njim že velikokrat inštalirau winse. Prej mi je tudi med inštalacijo vrglo ven moder ekran z zgoraj napisano napako.
Sedaj pa sprašujem v čem bi bil problem in kaj mi je storiti...Nazadnje kar sem menjal je bila grafična kartica (Nvidia 6600GT čipovje), a je do zdaj normalno sistem delal (kakšen mesec). Bi morda stestiral sistem s kakim programom ali bo potrebno k računalničarju?
Hvala za pomoč in lp

mali tapravi ::

Enak problem sem imel tudi jaz.

Krivi so bili rami.
Poskusi stestirat rame, odvij navito mašinco.;(
Pa lep dan še naprej....

sabla ::

Ok bom memtest zagnal in ga pustil jutri čez dan laufat
sicer sem res rame tudi kupil nove (geil 2x512MB)...ampak sem jih že enkrat stestiral.
Bom še enkrat.
Če je še kakšen nasvet je priporočljiv...
Aja drugače pa nimam nič navito-vse po standardu.
LP

ant ::

Ni nujno da so rami
Jst sm delal na sursu pa smo instalirali winse in je blo tud ta fora z fileom, pa smo pogruntali, da je cd zanič. Če tok pogledaš pa itak cd realno zdržijo kakšno leto dve, če niso original seveda. tok da probi z novim cdjem pa boš vidu mogoč bo pa šlo skoz.

ajde

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem z AMI Biosom

Oddelek: Pomoč in nasveti
141177 (1085) ModriN96
»

Kaj se pregreva?

Oddelek: Strojna oprema
91246 (1022) SisQ