Forum » Kaj kupiti » Kateri procesor je boljši ?
Kateri procesor je boljši ?
joker16_7 ::
Zanima me kateri procesor je boljši za igranje iger; AMD Athlon 64 FX-62 ali dvojedrnik Intel Pentium D 950 3.4 GHz?
Hvala !
Hvala !
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
EvilDare ::
FX 62 bo za M2 sockete in še ni vzuni, drugače je pa tukaj test z fx 60 in lahko vidiš razliko: Klik Po testu sodeč je za igre boljši že amd fx 60.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilDare ()
rovtarček ::
Tista zgornja primerjava je malo češka, razlika v ceni je več kot 40% (če uzamemo FX60). Ti moreš bolj primerjat z 965EE. Tle se pa stvari mal spremenijo. Če ne boš pretežno igral igre, definitovno Intel.
Osem tisoč sto sedeminšestdeset rovtarčkov je suvalo kuglfrinkla v rit,
ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še Serious Sama
http://img90.imageshack.us/img90/856/rovt0df.jpg
ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še Serious Sama
http://img90.imageshack.us/img90/856/rovt0df.jpg
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: rovtarček ()
RC14 ::
Sedaj še samo čakam, da se oglasi mtosev in reče, da se bolj splača intela vzet.
joker14_5:
Ali imaš ti to namen kupit, al te kr tk za foro zanima? Če že res kupuješ, bi jaz vzel AMD-ja FX-62.
Lp
joker14_5:
Ali imaš ti to namen kupit, al te kr tk za foro zanima? Če že res kupuješ, bi jaz vzel AMD-ja FX-62.
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RC14 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gta iv(šteka)kaj zadaj izboljšati (grafo ali procesorOddelek: Kaj kupiti | 2913 (2370) | ShARk63 |
» | Prihaja Athlon 64 X2 5200+Oddelek: Novice / Procesorji | 4252 (3148) | sirotka |
» | Cene prihajajočih procesorjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 8814 (6608) | Good Guy |
» | AMD bo predstavil procesorje na novem podnožju (M2) v drugi četrtini tega leta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 7498 (5955) | PrimozR |
» | Najmočnejši socket939 procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 8356 (6706) | PrimozR |