Forum » Igre » Steam - Nakup iger
Steam - Nakup iger

scipascapa ::
Zdaj, ko imam končno spodobno grafično, lahko odigram kakšno igro. Kateri iskalnik za cene uporabljate? :)

svecka ::

scipascapa ::
pesimist: dobra cena, še FB 5% like.
sej dobiš vse hitre, hudiča.
INCLUDES: Main Game inc all DLC + Season Pass
Also Includes:
* Akrham Asylum GOTY
* Arkham City GOTY
* Akrham Origins inc all DLC and Season Pass
* Akrham Origins Blackgate Deluxe
sej dobiš vse hitre, hudiča.
INCLUDES: Main Game inc all DLC + Season Pass
Also Includes:
* Akrham Asylum GOTY
* Arkham City GOTY
* Akrham Origins inc all DLC and Season Pass
* Akrham Origins Blackgate Deluxe

dr.Akula ::
@Pesimist Ključi za ostale igre sklepam da so posebej? Drugače pa super deal. Jaz sem samo za Arkham Knight Premium dal 17€ med Steam razprodajo.
Arkham Knight je sedaj tudi dobro popravljen in lavfa kot bi moral že ob izzidu. Povem, da vas ne zavede slab ugled, ki so si ga s hitenjem pridobili.
Arkham Knight je sedaj tudi dobro popravljen in lavfa kot bi moral že ob izzidu. Povem, da vas ne zavede slab ugled, ki so si ga s hitenjem pridobili.
ni podatka

yoco ::
Glede Idle MAster 1.4.1. A se da naštimat, da mi ni treba vedno kliknit na tisti "okenček da", ko pride na vrsto nova igra? Stara verzija mi tega ni prej počela.

Jerry000 ::
A je Idle Master še uporaben ali je boljše poseči po drugmu? Če drugmu, me zanima kateri je enostaven za uporabo in da dela avtomatsko

prenasalec ::
ASF je že dolgo časa najboljši. https://github.com/JustArchi/ArchiSteam...
Sicer na začetku ni zelo preprost, ampak ko si enkrat vse nastaviš, je super. Potem dela vse samo od sebe. če se ti da, lahko z raznimi triki še aktiviraš ključe na daljavo. Če imaš več računov za farmanje kart, je pa še sploh super.
Sicer na začetku ni zelo preprost, ampak ko si enkrat vse nastaviš, je super. Potem dela vse samo od sebe. če se ti da, lahko z raznimi triki še aktiviraš ključe na daljavo. Če imaš več računov za farmanje kart, je pa še sploh super.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prenasalec ()

Tarzan ::
Tako tud mora zgledat. Jaz sem nastavil, da se samodejno zažene z računalnikom in njegovega outputa sploh vidim ne, razen v txt datoteki. To sem potem obesil na serverček in lahko kadar čem preverim če še vedno normalno laufa in kaj dela. Dela. :)

yoco ::
Sam skoraj nič se ne vidi. Ko sem ga prvič probal par mesecev nazaj je bila velikost navadna, si lahko lepo prebral kaj piše. Tole je čist mini!

prenasalec ::
Desni klik na ikonico zgoraj levo, nato pritisni gumb "Defaults" in si v menijih nastavi tako, da ti bo ok zgledalo. Ko spremeniš nastavitve, boš moral ponovno odpreti program.

dottor ::
Kako je s keyi v HB Namco Bundlu? So ločeni za vsako igro al ločeni za vsako cenovno kategorijo?
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Hvala. Je slučajno kdo vzel pa ne rabi Project Cars DLCje - odkupim alpa zamenjam za pivo (samo igro že imam)?

Ni blo mišljeno za eno pivo; in vredno je tolko kolkr bi ga nekdo hotu prodat in nekdo odkupit... če najdeš nekoga je vreden tudi 700€

oo7 ::
Na Steamu velikokrat opazim, da se veliko ljudi pritožuje nad denuvo. Ali denuvo kaj negativno vpliva na samo igro? A ni to samo protipiratska zaščita?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

LeQuack ::
Na Steamu velikokrat opazim, da se veliko ljudi pritožuje nad denuvo. Ali denuvo kaj negativno vpliva na samo igro? A ni to samo protipiratska zaščita?
Pritožujejo se pirati več al manj.
Quack !

fireX88 ::
V kakem smislu se pritozujejo?
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

oo7 ::
Sniper Elite 4
Ena tema
Why Denuvo?
My question is why have you guys invested in Denuvo? Just to curb piracy? Or to stop users from modifying game files?
Wouldn't it have been better if we had invested in a sound anti-cheat software? It would be better to have that as a DRM than this.
Druga tema
Why Denuvo Is ANTI-Consumer?
Any DRM is anti-consumer but Denuvo is one of the worst ones. The ones who support this anti-consumer crap clearly don't mind having their rights violated and receiving a potentially not working product.
CD Project got it right. You attract buyers by creating interesting content, story, proper DLCs etc. not by using anti-consumer DRM.
I hope that this abomination from the infamous devs of the infamous Securom will be utterly destroyed in the nearest future.And it seems this future is upon us seeing as anti-consumer DRm gets rekt more and more often and faster and faster.
Pri veliko igrah na Steamu sem že opazil, da sprašujejo ali bo igra imela Denuvo. Pa potem tudi dobijo odgovor od Steam uporabnika kjer piše zdraven developer in odgovori, da bo igra imela denuvo ali ne.
Ena tema
Why Denuvo?
My question is why have you guys invested in Denuvo? Just to curb piracy? Or to stop users from modifying game files?
Wouldn't it have been better if we had invested in a sound anti-cheat software? It would be better to have that as a DRM than this.
Druga tema
Why Denuvo Is ANTI-Consumer?
Any DRM is anti-consumer but Denuvo is one of the worst ones. The ones who support this anti-consumer crap clearly don't mind having their rights violated and receiving a potentially not working product.
CD Project got it right. You attract buyers by creating interesting content, story, proper DLCs etc. not by using anti-consumer DRM.
I hope that this abomination from the infamous devs of the infamous Securom will be utterly destroyed in the nearest future.And it seems this future is upon us seeing as anti-consumer DRm gets rekt more and more often and faster and faster.
Pri veliko igrah na Steamu sem že opazil, da sprašujejo ali bo igra imela Denuvo. Pa potem tudi dobijo odgovor od Steam uporabnika kjer piše zdraven developer in odgovori, da bo igra imela denuvo ali ne.

Pomoje bodo le 2 prišle vn, ker Valve je slab s trojkami

opeter ::
VR je samo muha enodnevnica v tej obliki in bo šlo po poti 3D filmov in TV-jev (glej spodnje povezave). Tja, kamor spada.
3D TV is dead - Business Insider
Mirror: 3D TV is officially dead: Sony and LG to drop support for 3D movies and TV shows this year
CNET: With a bullet to the head from Samsung, 3D TV is now deader than ever
Nočejo razumeti, da večina folka noče nosit očala ipd. bedarij.
Sicer pa, vsak naj glasuje s svojo denarnico.
Evo, to je dobra ponudba:
https://www.humblebundle.com/store/prom...
3D TV is dead - Business Insider
Mirror: 3D TV is officially dead: Sony and LG to drop support for 3D movies and TV shows this year
CNET: With a bullet to the head from Samsung, 3D TV is now deader than ever
Nočejo razumeti, da večina folka noče nosit očala ipd. bedarij.
Sicer pa, vsak naj glasuje s svojo denarnico.
Evo, to je dobra ponudba:
https://www.humblebundle.com/store/prom...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Prvi problem je že sama cena očal + kontrolerjev, ki te pride tolko kot ena solidna mašina + monitor, miš in tipkovnica.

Kehgart ::
Baje se bo Valve znebil greenlight sistema in upam, da je to res :D bo vsaj končno manj teh early access survival game-ov :)

ales85 ::
Baje se bo Valve znebil greenlight sistema in upam, da je to res :D bo vsaj končno manj teh early access survival game-ov :)
Mislim, da zaradi tega ne bo nič manj teh zadev. Greenlight bodo namreč nadomestili s Steam Direct, ki pa bo zelo podoben vendar bolj dostopen. Odvisno je seveda od "prispevka", ki ga bodo morali razvijalci plačati, ampak je malo verjetno, da bo ta visok.
Sicer pa gredo tudi meni te igre (predvsem early access) na živce. Ampak jih pač ignoriram :)

dronyx ::
Včasih na Steam pogledam kakšen profil uporabnikov, ki pišejo komentarje in sem presenečen, koliko igralcev si lasti po več sto iger, pri čemer pri večini teh nimajo niti ure igranja! Čemu torej sploh kupujejo igre, ki jih očitno ne igrajo? Če se na eni strani industrija jezi na tiste, ki igre piratizirajo imajo očitno na drugi strani cel kup takih, ki plačujejo za nekaj, kar sploh ne uporabljajo/igrajo.

Truga ::
lol, spet ljudje primerjajo 3dtv z vrjem.
Jaz mam ze od junija vive in se vedno vsaj 2x na teden prizgem.
e: Sem tudi zelo hype za tele valve VR gejme, njihov Lab je bil zakon. Upam da bo tud HL3 za VR.
e: Sem tudi zelo hype za tele valve VR gejme, njihov Lab je bil zakon. Upam da bo tud HL3 za VR.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()

Snail ::
Včasih na Steam pogledam kakšen profil uporabnikov, ki pišejo komentarje in sem presenečen, koliko igralcev si lasti po več sto iger, pri čemer pri večini teh nimajo niti ure igranja! Čemu torej sploh kupujejo igre, ki jih očitno ne igrajo? Če se na eni strani industrija jezi na tiste, ki igre piratizirajo imajo očitno na drugi strani cel kup takih, ki plačujejo za nekaj, kar sploh ne uporabljajo/igrajo.
zbirajo? večajo e-penis? boti? Al mogoče bojo kdaj v prihodnosti igrali?
Konckoncu z bundli in free igrami niti ni težko to dosečt ... moj bot ma že skori 400 "free" iger :D

In pol se oglasi g. Snail 
Osebno kupujem igre ki sem jih preigral travniške verzije in tisto kar ostaja iz bundlov s single ključi. Pa pač tiste ki imam namen preigrat v prihodnje, nekoč, mogoče, ker je bla 2€.

Osebno kupujem igre ki sem jih preigral travniške verzije in tisto kar ostaja iz bundlov s single ključi. Pa pač tiste ki imam namen preigrat v prihodnje, nekoč, mogoče, ker je bla 2€.

BorutK-73 ::
Veliko iger dobijo z raznimi bundli ki so jih kupili samo zaradi ene igre a dobili še ostale zraven.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()

Furbo ::
Pa kaj?
Nekateri kupujejo in ne igrajo, drugi pa igrajo in ne plačajo. Pa se pogliha.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

kitl76 ::
Dosti ljudi igre samo pregleda in jih dejansko nikoli ne preigra. Jaz sem tudi eden takšni zelo redke igre preigram do konca.

ahac ::
Kaj pa igraš v VR?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Lolcek23 ::
Če koga zanima, na humble se je znajdel en hud bundle, za 30EUR : https://www.humblebundle.com/freedom
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lolcek23 ()

dev ::
Sem poskusu aktivirat ENSLAVED, pa je že oddana. Vseeno hvala!
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.