Forum » Igre » Steam - Nakup iger
Steam - Nakup iger

Jerry000 ::
Je kdo nabavljal kaj stare igre :)?
Je kdo ki ne potrebuje kart dobljenih od winter sale? Se priporocam
Je kdo ki ne potrebuje kart dobljenih od winter sale? Se priporocam

dottor ::
Jaz sem si uzel samo Project Cars

Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Kaj pa vem. Jaz sem za zdej uzel normalno verzijo, pa si naslednjič častim še DLC

krefi ::
mene zanima cew se splaca kupovati steam igre preko g2a ali steam preverja igre oz. kode?
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krefi ()

ahac ::
Včasih preverjajo založniki sami. Če imajo seznam ukradenih keyev jih lahko deaktivirajo na Steamu.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()

BorutK-73 ::
Že kdo sprobal to:
Half-Life: A Place in the West
http://store.steampowered.com/app/46627...
je free.
Half-Life: A Place in the West
http://store.steampowered.com/app/46627...
je free.

Pesimist ::
jaz sem zapravo kar nekaj za steam games. H1Z1, GTA5, Assasins syndicate, arma 3, company of heros 2, men of war 3, Dark souls 2. Pa se watchdogs 2 mam od grafične free game in mad max ter xcom 2 kere se se nisem dotakno.

bajsibajsi ::

branc ::
Eno vprašanje za 'znalce' :)
Zraven grafe sem dobil 3Dmark Advanced edition in VRmark....Glede na to, da to že imam, bi želel te keyse vnovčit/prodat - konkretno na kinguinu...
Nikjer pa na flyerjih ne vidim, da bi lahko te keyse vnovčil na Steamu. Če pa želim kodo na Steamu preveriti, pa s tem že avtomatsko aktiviram produkt.
Mate kakšno idejo?
Zraven grafe sem dobil 3Dmark Advanced edition in VRmark....Glede na to, da to že imam, bi želel te keyse vnovčit/prodat - konkretno na kinguinu...
Nikjer pa na flyerjih ne vidim, da bi lahko te keyse vnovčil na Steamu. Če pa želim kodo na Steamu preveriti, pa s tem že avtomatsko aktiviram produkt.
Mate kakšno idejo?

bajsibajsi je izjavil:
jaz sem zapravo kar nekaj za steam games. H1Z1, GTA5, Assasins syndicate, arma 3, company of heros 2, men of war 3, Dark souls 2. Pa se watchdogs 2 mam od grafične free game in mad max ter xcom 2 kere se se nisem dotakno.
Kdaj in koliko casa bos pa vse to igral? :)
Ni važno, važno, da so igre na accountu! :)

matic492 ::
bajsibajsi je izjavil:
Ženske zbirajo čevlje, ki jih ne bojo nosile mi pa igrce :D
Jaz bom letos prebil magično mejo 500 iger verjetno :D (trenutno 440, ampak na winter sale sem samo 20EUR za 10 iger zapravil)
Imam pa povprečje malo več kot 1EUR na igro (humble bundle ipd.) tak da niti ni hudo, imam pa tudi steam acc že 9 let.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matic492 ()

Magic1 ::
Jaz sem nabavil Inside, war of mine, mark of ninja. Rezerva za par daljših vikendov čez leto.
Magic

bajsibajsi je izjavil:
Ženske zbirajo čevlje, ki jih ne bojo nosile mi pa igrce :D
Jaz bom letos prebil magično mejo 500 iger verjetno :D (trenutno 440, ampak na winter sale sem samo 20EUR za 10 iger zapravil)
Imam pa povprečje malo več kot 1EUR na igro (humble bundle ipd.) tak da niti ni hudo, imam pa tudi steam acc že 9 let.
Tko nekako gre ja, js mam kr nekaj škatel na omarci in presneto dobr zgleda :). Digitalno kolekcijo mam pa tudi veliko. Res pa je da sem vse digitalne in fizične igre kupoval na raznih akcijah in bundlih.

Veš kako je to na steam salsih: 2€ tam, 5€ tu, 10€ tle, ... pa v celem letu pustiš 100-200€ na igrah. Pri HWju pa je: u lej nova grafična.. 350€

sentiš ::
Ostalo mi je 13€ na Walletu. A kdo kaj priporoča, v budgetu? Sem gledala, pa se mi cene zdijo dokaj drage.
Npr. sem mislila kupit Banished, pa je zelo slab popust. Iz mojega Wishlista je to edina igra, ki ima -66% popust, ostale nad -50% sploh ne gredo, pa niso neke AAA igre. Bolj stare in indie igre...
Npr. sem mislila kupit Banished, pa je zelo slab popust. Iz mojega Wishlista je to edina igra, ki ima -66% popust, ostale nad -50% sploh ne gredo, pa niso neke AAA igre. Bolj stare in indie igre...

poceni oz ceneje kot na kakem cdkey com je redko kera igra anyway. Zato sem jih dosti izpusto kere dobim isto brez akcij in niso takoj potrebne.

dev ::
Nasplošno se mi zdi, da so na Steamu zadnje čase manjši popusti kot so bili nekoč.
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.

Nasplošno se mi zdi, da so na Steamu zadnje čase manjši popusti kot so bili nekoč.
To zato ker ni več flash in daily popustov ampak imajo igre fiksen popust čez celo dolžino razprodaje.

Jerry, a nisi ti v eni temi jamral, kako nimaš denarja za HW upgrade?
Ne. Al si se zmotil al pa narobe razumel. Imam denarja dost

zanima me kako lahko sluzite s kartami saj sem pogledal moje in so vredne tam po 0.05€ pa se to se ne prodajajo

prenasalec ::
Veliko jih moraš imeti, pa se nekatere že prodajo :)
Jaz sem jih za ta sale prodal nekaj čez tisoč, ven dobil 60EUR, ostalo mi je še 10EUR, pa še veliko kart imam neprodanih. Čez čas se pač naberejo.
Jaz sem jih za ta sale prodal nekaj čez tisoč, ven dobil 60EUR, ostalo mi je še 10EUR, pa še veliko kart imam neprodanih. Čez čas se pač naberejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prenasalec ()

yoco ::
Kok dolgo si jih pa "zbiral", da si dobil 60€? Jaz imam čez 400 kart, pa brez "fees" mi znese okol 25€

in kak dobivas te karte sploh? Nekaj jih imam od gameplaya vidim. vendar so what mogoce za 20cent nasese ena igra. Kaj naj prespilam miljon teh?
Pa kdo to kupuje sploh? Steam al kaj?
Pa kdo to kupuje sploh? Steam al kaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()

Uporabniki drugi. S temi kartami lahko badge delaš in lvlupaš svoj account. Z lvli dobiš galerijo slik, achivementov,...

svecka ::
jaz uporabljam program "steam idle" za farmanje kartic. Le te pa prodajam ekspres preko Crome brskalnika, s pomočjo dodatka "steam inventory helper" + enhanced steam, ki omogoča prodajo več kartic naenkrat z vnaprej prilagojeno ceno trga.
od slabih 1400 iger,, kolikor si jih lastim, jih ima 655 kartice. Z njimi sem zaslužil vsaj 150EUR, če ne 200EUR. Kakšne foil kartice nanesejo vsaka okrog 20 centov, vsake toliko časa ti pade booster pack (3 random kartice), na steam sale dnevih pa lahko s posebnimi karticami dobiš tudi 2EUR s prodajo.
Potem pa lahko prodaš še DOTA2, TF2 in CS iteme za $$.
ČE mam pa kake podvojene igre, pa jih trejdam hitro in enostavno na barter.vg (ker steamtrader.com sux)
od slabih 1400 iger,, kolikor si jih lastim, jih ima 655 kartice. Z njimi sem zaslužil vsaj 150EUR, če ne 200EUR. Kakšne foil kartice nanesejo vsaka okrog 20 centov, vsake toliko časa ti pade booster pack (3 random kartice), na steam sale dnevih pa lahko s posebnimi karticami dobiš tudi 2EUR s prodajo.
ČE mam pa kake podvojene igre, pa jih trejdam hitro in enostavno na barter.vg (ker steamtrader.com sux)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: svecka ()

dev ::
@svecka tnx za barter, sem se prijavil, mogoče bo kaj :)
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.

jaz uporabljam program "steam idle" za farmanje kartic. Le te pa prodajam ekspres preko Crome brskalnika, s pomočjo dodatka "steam inventory helper" + enhanced steam, ki omogoča prodajo več kartic naenkrat z vnaprej prilagojeno ceno trga.
Z tem Steam Idle, to ti inštalira igro in igra 2h da dobiš kartice, potem pa naprej na drugo igro kajne? Moti me to ker ti ure šteje že. Rad vidim koliko časa igram eno igro, zato

polpo ::
Z tem Steam Idle, to ti inštalira igro in igra 2h da dobiš kartice, potem pa naprej na drugo igro kajne? Moti me to ker ti ure šteje že. Rad vidim koliko časa igram eno igro, zato
Pa je težko odštet tiste 2-4 ure pri vsaki igri, ali pa kako naj bi ti drugače "dropale" kartice, če nimaš dovolj ur..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polpo ()

NE. Samo virtualno gre. In karte začenjo padat po 2 urah, tako da boš imel na koncu 4-6 ur igranega časa, odvisno od igre. Jaz imam steam idler na htpc-ju ki je 24/7 on in idlam ko je main pc off. Ni priporočeno da idlaš karte in igraš drugo igro naenkrat.

kje bi dobil listo free iger katere dropajo kartice?

oz. jih dodal v library ne da bi jih bilo potrebno namestiti?

NE. Samo virtualno gre. In karte začenjo padat po 2 urah, tako da boš imel na koncu 4-6 ur igranega časa, odvisno od igre. Jaz imam steam idler na htpc-ju ki je 24/7 on in idlam ko je main pc off. Ni priporočeno da idlaš karte in igraš drugo igro naenkrat.
Ql, torej ni potrebno sploh gledat a maš dost placa na PC al ne. To mi je všeč. Kako pa to poteka potem...ko od igre dobi 3 karte gre naprej? Saj so 3 karte na vsako igro ali je različno? Mogoče pa kdaj naredim to...ker mam velik iger

polpo ::
kje bi dobil listo free iger katere dropajo kartice?
Zastonjske igre ne dropajo kartic razen pri nekaterih, če si jih s ključem aktiviral, četudi so postale nato F2P igre (recimo Life Is Strange - Episode 1 si lahko prvih nekaj dni dobil kartice, potem so to onemogočili).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polpo ()

Ql, torej ni potrebno sploh gledat a maš dost placa na PC al ne. To mi je všeč. Kako pa to poteka potem...ko od igre dobi 3 karte gre naprej? Saj so 3 karte na vsako igro ali je različno? Mogoče pa kdaj naredim to...ker mam velik iger
Ko konča z kartami od ene igre, program sam prešalta na naslednjo igro itd. Število kart je pa odvisno od igre, normalno je 3-4, sem pa že imel igre po 6 kart.