» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
194 / 245
»»

Jerry000 ::

dr.Akula je izjavil:

Ena že itak poceni igra, ki je trenutno znižana na 49 centov: http://store.steampowered.com/app/43395...

Prva, ki sem jo kupil, ker sem nanjo naletel ob pregledovanju Discovery queue-a. Kontrole so responsive, pa tudi s tipkovnico se čisto lepo igra.

Zgleda huda :)

Sssaga ::

Deu Sex za slaba 2 ojra: http://store.steampowered.com/app/6910/

Po dolgem času preigral spet špil, preiskal 99% mape, če sem šel nekje skozi glavna vrata z GEP gun, sem ostale poti preiskal nazaj grede oz. se vračal na eno in isto lokacijo na drug način. :D Igral vanilo verzijo, max 1600x900 resolucija (na 1440p display-u), brez nekih modov (Revision bom naložil enkrat čez 5 let, ko bom spet pozabil večino, da bodo možgani spet mel kaj za delat :-P).
Na steamu piše 40 ur, meni se je špil zdel fenomenalen, grafika me sploh ni motila, edino odvisnik sem postal od vgrajene lučke :D
Overall, tazga gaming experience-a že dolgo ne v zadnjih letih, atmosfera v tej igri je über alles.

RPG FPS. Verjetno moj najljubši žanr (se kleše s sim-racing), zagotovo pa DX zame GOAT :)

m0f0x ::

DX je zakon ja.

BorutK-73 ::

Zelo dober mod za HF2, plus je free.
http://store.steampowered.com/app/36530...

dottor ::

Kljub temu da sem reku da ne bom nič uzel je v košarco padu GTR2 :)
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Js sm pa reku da ne bom nič vzel in se še držim (yay)

Snail ::

Bioshock 1 in 2 dobijo remastered verzijo ... za lastnike obstoječih bo to free
Razmišljal vzet Infinite .... bundle 1, 2 + infinite (ker si že lastim prvi dve) me pride 5€ cirka, sam season pass je drag na steamu.
Na srečo je tuki cenej :D http://www.wingamestore.com/product/384...

yoco ::

lol, sploh nisem vedel da mam vse tri že na steamu :))

EDIT: em, noob vprašanje, kako veš če imaš že DLCje?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yoco ()

scipascapa ::

v steamu pogledaš pri igri.

BorutK-73 je izjavil:

Pozabil dodat da ne potrebujete HF2 za ta mod.

yoco je izjavil:

lol, sploh nisem vedel da mam vse tri že na steamu :))

EDIT: em, noob vprašanje, kako veš če imaš že DLCje?

Bioshock 1 nima DLC-jev, 2 ima enega.

Evolve ::

kr neki bi kupu pa sploh ni dobre robe

prenasalec ::

BorutK-73 je izjavil:

BorutK-73 je izjavil:

Pozabil dodat da ne potrebujete HF2 za ta mod.

Have-Fun 2? :P

m0f0x ::

Jaz sem si kupil South Park, DoorKickers in Shadow of Mordor :))

Seljak ::

Moj najbolj odmeven nakup je bil Arma 3 za 17.49€ in Far Cry 4 za 14.99€. Kaj druga pa nisem našel za sebe. Morda je krivo tudi dejstvo,da imam že kar dosti iger in so mi potem te razprodaje brezvezne.
Tisto kar pa mi je super pa je premajhen popust.

buttplugs ::

Evolve je izjavil:

kr neki bi kupu pa sploh ni dobre robe

Games Under 10€: Če nimaš tretjine iger na prvi dveh straneh, nisi pravi Steam fanboy.
Games Under 5€: Če nimaš večine iger na prvi strani, itak brezveze, da lajfaš.

Odvisno od okusa.

Furbo ::

Tipično po slovensko kupujete popuste, ne pa igre. Mene te steam razprodaje nikoli ne ganejo. Kar si želim, itak najdem ceneje drugje, kar si ne želim, pa ne kupim, ne glede na ceno.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

opeter ::

V Sloveniji (pa tudi drugod, recimo dober primer ZDA in razne akcije kot so Black Friday itn.) ljudje kupujejo nagonsko, samo zato, ker je veliki popust, ne pa zato, ker bi tisto rabili ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

prenasalec ::

Zato sem letos kupil osem iger zase, šest od teh sem jih že igral in tri že zaključil. Potem sem pa kupil še 3-4 samo zato, ker so tako poceni, da se nakup splača zaradi trading kart.

opeter je izjavil:

V Sloveniji (pa tudi drugod, recimo dober primer ZDA in razne akcije kot so Black Friday itn.) ljudje kupujejo nagonsko, samo zato, ker je veliki popust, ne pa zato, ker bi tisto rabili ...

Še dobro da so igre potrebne za življenje.
Glih tolko kot škatla čikov.
Ali pa steklenica dobre vodke.
Ali pa nove felge na avtomobilu.

Fora je v tem, da vas zanese in 3/4 iger sploh ne igrate. Junkiji in alkoholiki vsaj porabijo svoje nakupe.

111111111111 ::

Imam tudi precej knjig pa še nisem vseh prebral. Kaj točno hočeš povedati?

Če mi je igra dobra in bi jo rad preigral potem jo kupim, ko je res poceni. Cel kup starih naslovov sem kupil zaradi slabe vesti in ugodne cene. :) Res pa je da ne kupujem steam iger zaradi kart. Not my thing. Nekateri pa v tem uživajo. Vsak hobi stane. :D

Kupim samo igre,ki jih na to z sinom preigrava. Res pa je,da večinoma igrava samo online.

Furbo je izjavil:

Fora je v tem, da vas zanese in 3/4 iger sploh ne igrate. Junkiji in alkoholiki vsaj porabijo svoje nakupe.

Od tega imajo kaj? Nič? Tudi jaz nimam nič od tega, da zapravim 5 evrov, ki jih drugače brez razprodaje nebi. Ima pa za to nekdo, ki ustvarja dobre igre več denarja za bodoče projekte.

Res je, folk kupuje popuste...

Dr_M ::

Ko boste kaj zraven dali, se pa oglasite.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Potem pa so ravno ti nevoščljivci prvi v vrsti v temi "Podarim igro". @Dr_M se popolnoma strinjam.

111111111111 je izjavil:

Da je to butasto in histrične reakcije tukaj mi potrjujejo, da se tega zavedate.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Še komu steam ne downloada z polno hitrostjo? Od 14MB mi "samo" z 8. Imam pa kot Avstrijo naštimano. Do sedaj nisem imel tega problema!

Ka se boste res kregal o tem? Dejte no...vsak denar zapravi po svoje. Js mam ogromn špilov ko sm jih dobil po smešni ceni, pa vem da jih bom ali enkrat v dalnji prihodnosti odigral, al pa nikoli. Jebeš, tko je. Face it, konc te debate.

Poskusi menjat na kakšno drugo državo... Lahko da so zabiti serverji ob popustih in nalaganju iger bolj množično kot drugače.

Kar se tiče kupovanja iger oz. popustov sem sam ponavadi pokupu tiste igre ki sem jih preigral travniško verzijo in zakaj nebi dal nekaj drobiža developerjem če mi je bla igra všeč (pa malo da si popravim slabo vest), igre ki jih dejansko igram in sem jih preigral, igre ki jih imam namen igrat v prihodnje, pa nekaj se jih najde "za zbirko" :))

Bor H ::

Pa sej ta debata je podobna kot "zakaj bi kupil CD, če imaš MP3 na travniku al pa cel album na Youtube". Podpiranje avtorjev nekaj šteje, vem da ne morem s svojo denarnico tekmovati z gručami, ki kupujejo CODe in podobno ampak par € me ne bo fentalo, če gre kakšnemu kul (indie) razvijalcu.

Vas tole prepriča v nakup?

Če naročite v naslednjih 5 minutah, dobite za 1.74EUR in ne 6.99EUR :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Sssaga ()

Če dobim še metlico za čiščenje praha za omaro je to top ponudba ;)

Zčel igrat Borderlands, pa nikjer ne vidim verzijo igre. Se da to kje na steamu pogledat?

111111111111 ::

Furbo je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Da je to butasto in histrične reakcije tukaj mi potrjujejo, da se tega zavedate.

Heh, očitno še nisi kupoval knjig oz. sploh ne bereš oz. res nima smisla pljuvat po stvareh, ki jih ne razumeš.

In zgornje se ti zdi histerična reakcija? Počakaj da se poročiš, boš potem videl histerijo. :D

Za dvojko je zadnja verzija 1.7.0 , razen če so vmes prišli še bugfixi. Pogledaš pod game news.

yoco je izjavil:

Zčel igrat Borderlands, pa nikjer ne vidim verzijo igre. Se da to kje na steamu pogledat?

V game menuju je v kakšnem kotu verzija igre ali pa pod options.

Snail ::

sale končuje ....
zaružil ene ~13€ za gifte, ~21€ zase ... pred tem pa imel ene 18€ profita z razno prodajo na marketu ... ni slabo :D

Men je pa uspelo...0€ :D. Edino kar sem, sem naredil 2 badga. Tko da sm vesel :D

Zmajc ::

Tudi tukaj prvi sale brez porabljenega centa. Dokler bodo za 3+ let stare igre še vedno hoteli imeti 15-20€ bo tako tudi ostalo.

BorutK-73 je izjavil:

yoco je izjavil:

V game menuju je v kakšnem kotu verzija igre ali pa pod options.

Nikjer ni cifre. Mislim, da v dvojki je bla, tuki jo pa ne vidim!

Zmajc je izjavil:

Tudi tukaj prvi sale brez porabljenega centa. Dokler bodo za 3+ let stare igre še vedno hoteli imeti 15-20€ bo tako tudi ostalo.

To tudi mene moti da za 10let stare igre še vedno tišijo 15-20€

Sem nabavil eno igro (Anno 2070), ampak z steam walet denarjem tako da sem za ta sell prišel dobro skozi (0EUR).:)

Zgodovina sprememb…

49106 ::

Lahko bi dali kakšen ekstra popust zadnjo uro :))

Ja pa za redne stranke tudi :))

CoreySteel ::

Kupil Turmoil, drugo me ni prepričalo.
Twitter: @CoreySteel_

MIHAc27 ::

Jerry000 je izjavil:

Zmajc je izjavil:

To tudi mene moti da za 10let stare igre še vedno tišijo 15-20€

Ah, sem že mislil, da sem edini. Eno je prodajat remastered verzije, drugo pa v bistvu original igro izpred 10 let.
Sam nisem našel nič, kar bi kupil, tako da... drugič.

vostok_1 ::

Jz sem vzel vseh 5 epizod Life is Strange, po opisih pravijo da je best thing since sliced bread...kaj pa vem...čmo vidt, ko bom zašpilal. To sicer ne bo zelo kmalu...mam še kup neigranih zadev v library.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()
««
194 / 245
»»