» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
159 / 245
»»

suhi ::

Lonsarg je izjavil:

Ce ti licenca ne dovoljuje uporabe v tvoji regiji to JE isto kot da piratiziras. In ja v mislih sem imel predvsem Rusko regijo, ker druge se razlikujejo zgolj nekaj procentov pa ze tako je SLO v cenejsi izmed dveh EU regij. Ce ne izberes ruske regije sploh ni vredno truda.

Saj tu gor nihče ne uporablja VPN z namenom aktiviranja kode iz prepovedane regije, pač pa samo za nakup preko Nuuvema, ki občasno na lastno pest omejuje nakupe iz drugih regij - temu se reče soft region lock, ampak to nima nobene veze z regijsko politiko založnika! Tisto je povsem druga pesem in se tudi strinjam s tabo, če uporabiš VPN za to, da aktiviraš key iz tebi prepovedane regije je to samo še ena oblika piratstva. Ampak kot rečeno mi tega ne počnemo, že samo zaradi tega ker tveganje niti slučajno ni vredno teh par € prihranka.

Machete ::

Mah kakšno tveganje. Če že ti zbrišejo špil iz knjižnice, če se založnik tako odloči.
Steam accountov pa ne ukinjajo kar tako.

Najhujše, kar sem jaz zasledil je bilo, da ti zaklenejo račun za MP igranje in/ali prepovejo nadaljnje dodajanje špilov na ta account (se pravi aktiviranje drugje kupljenih keyjev in tudi kupovanje prek Steama). Ampak že to ni ravno kar tako, no.

kakšen vir?

Lonsarg ::

To se je mnogim rusom(ali pa fejk rusom z VPNji) zgodilo, ki so kupovali kot gift za druge neruse poceni igre. Za nuuvem res se nisem slisal o kakih banih, tukaj razen delete igre res najbrz ne mores nic hujsega fasati. Bodo pa ce bo VPNjevcev prevec Nuuvemu prenehali v dobri veri worldwide keye dajati.

Če je worldwide key ti nimajo kaj brisat, tako da z nakupom na Nuuvemu niti tega ne moreš fasat. Če ni worldwide key ga pa itak sploh ne moreš aktivirat brez kakih sumljivih metod. Čisto preprosto.

prenasalec ::

Brezplačni Blockstorm ključi: http://woobox.com/rzfq3g
Piše da jih je 200, ampak jih je veliko več, ker jih ljudje še kar dobivajo. Če vam prvič ne uspe, osvežite stran in probajte še enkrat.

Zgodovina sprememb…

BorutK-73 ::

Free REALMS OF THE HAUNTING steam key:
https://www.indiegala.com/store

Kot vedno, scroll down.

Konlov ::

Morda kakšen nasvet, za kaj mi npr. 5G update nalaga že en teden, pa še ni. Prostora na disku je 83G.

BorutK-73 ::

Borderlands 2 in Pre-Sequel popust:
http://www.gamersgate.com/games?prio=re...

LeilaK - za katero igro se gre?

Zgodovina sprememb…

Tr0n ::

Steam Refunds.

http://store.steampowered.com/steam_ref...

Well, I'll be damned. :)

Jerry000 ::

Toje je pa naaaaajs :D

Kupiš igro -> farmaš karte -> refund -> profit :D

Dr_M ::

prenasalec je izjavil:

Kupiš igro -> farmaš karte -> refund -> profit :D

Ja sej ves da bos to velikokrat naredil.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Ja vsak dan stokrat :P Sej je očitno, da te po nekaj refundih začnejo postrani gledati.

Killermode ::

Abuse
Refunds are designed to remove the risk from purchasing titles on Steam--not as a way to get free games. If it appears to us that you are abusing refunds, we may stop offering them to you. We do not consider it abuse to request a refund on a title that was purchased just before a sale and then immediately rebuying that title for the sale price.

A je kakšna omejitev sploh? Lahko refundam stare nabavljene igre? Ali to velja samo za novejše? Sorry, nisem bral

fireX88 ::

ali pa če si bi uzel 5 min časa in si prebral:

The Steam refund offer, within two weeks of purchase and with less than two hours of playtime, applies to games and software applications on the Steam store. Here is an overview of how refunds work with other types of purchases
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

dronyx ::

fireX88 je izjavil:

ali pa če si bi uzel 5 min časa in si prebral...

Še manj, ker to piše v drugem odstavku...plus še tole..
but even if you fall outside of the refund rules we’ve described, you can ask for a refund anyway and we’ll take a look.

Torej načeloma lahko poskusiš ne glede na omejitve...

SlimDeluxe ::

Ja sigurno refundali ti bodo igro ki si jo kupil leta 2010 po 50 € in je zdaj 10 €
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

matic492 ::

Poznam enga ko so mu preko steama refundali archeage pa je blo par mescev za releasom in par sto ur odigranih. Ampak tam je bil ekstremn primer ker so archeage odstranli iz steama.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

GOG summer sale.

http://www.gog.com/

Sej ima gog svojo temo.

Pa ni nič hudega če se tukaj objavi, nekateri mogoče niso v oni temi :)

oo7 ::

4 Junij 2015 na Steamu

BIOS RELEASE TRAILER

Netrunner ::

Se ve kdaj bo summer sale?

Baje da 11.6. če se ne motim

L1nK ::

nice, novo obračunsko na visi se začne 10. 8-)
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

Se že bojim :). Trenutno sem se bolj usmeril v ebay in nabavo špilov v škatli za zbirko :)

Boone ::

Tile refundi so pa kar hitri. V eni uri sem dobil nazaj odgovor, da so mi odobrili vračilo. Sedaj pa še en teden da dejansko nakažejo.
Je šlo pa za igro, kupljeno februarja z 1:50 igralnega časa.

Avtomatiziran sistem bolj ali manj. Zato. :)

Boone ::

Zelo verjetno ja. Čeprav naj bi vsako zahtevo pregledali ročno.

Humble Indie Bundle: All-Stars

1$:
-World of Goo
-Super Meat Boy
-Dustforce DX

BTA:
-Dungeon Defenders Collection
-LIMBO
-Braid

BTA + $1:
-Risk of Rain
-Antichamber

Po mojem mnenju zelo dober bundle. Vse igre so sicer že bile v bundlih, žal mi je le za Dungeon Defenders, ki je edini, ki ga nimam, BTA pa ne bom plačeval zanj. Je Summer Sale preveč blizu :D Se pa priporočam, če kdo ima odveč. Lahko tudi menjam.

Zgodovina sprememb…

dottor ::

Jaz bom malo počakal kaj prine naslednji teden vn. Za zdej me edino SMM zanima. Se priporočam če ima kdo viška ;)
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Nič ne piše, da bo drugi teden kaj dodatnega zraven. Čudno. Ponavadi piše.

Ja, glede na to da je steam summer sale pred vrati bom tudi jaz počakal...večino špilov pa že imam iz tega bundla :)

Killermode ::

prenasalec je izjavil:

1$:
-World of Goo
-Super Meat Boy
-Dustforce DX

BTA:
-LIMBO
-Braid

BTA + $1:
-Risk of Rain
-Antichamber

Po mojem mnenju zelo dober bundle. Vse igre so sicer že bile v bundlih, žal mi je le za Dungeon Defenders, ki je edini, ki ga nimam, BTA pa ne bom plačeval zanj. Je Summer Sale preveč blizu :D Se pa priporočam, če kdo ima odveč. Lahko tudi menjam.

Če še rabiš DD mi povej ziher še mam kje kakšno kopijo ali celo 2.

Killermode je izjavil:

prenasalec je izjavil:

1$:
-World of Goo
-Super Meat Boy
-Dustforce DX

BTA:
-LIMBO
-Braid

BTA + $1:
-Risk of Rain
-Antichamber

Če še rabiš DD mi povej ziher še mam kje kakšno kopijo ali celo 2.

Če imaš 2 se bi pa še jaz priporočal :)

Netrunner ::

ja za DD bi se tudi jaz priporočal :) ..

Danes se začne Steam summer sale

:))

ob 7h ne? Hjoj, zdej si morm pa še steam naložit na tablo in mobi da spremlam :D. Maximalno zapravim 5€. Če bo res dobr špil da bom takoj moker ratu ko ga vidim še pogledam skozi prste :D

dottor ::

Jaz sem prejšnji teden ugotovil da imam 20€ in ne 10€ kakor sem mislu, na Visi Electron :))

Edini Must have ki ga imam je Project Cars za 20€ (+/- kak € ampak ni plače še tako hitro)...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Jest mam 40€ v steam wallet, tko da cakam FC4 gold. Ampak ce ne bo vec kot 50% dol, ne bom nabavil.

A ma kdo kdaj dilemo nabavit digitalno ali box verzijo špila kot jaz? Res da je digitalna pocen, sam box je pa užitek ko na domdobiš in primeš v roke in daš v kolekcijo :)

ne. Muziko kupujem v 'škatlah', špilov nobenega. Je glasbeni nosilec vseeno bolj 'večen'. Čez 15 let nobenega špila z škatle ne boš mogel zalaufat, lpjko pa očitno še čez 100 let :D
Če maš veselje, go for the box.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Machete je izjavil:

ne. Muziko kupujem v 'škatlah', špilov nobenega. Je glasbeni nosilec vseeno bolj 'večen'. Čez 15 let nobenega špila z škatle ne boš mogel zalaufat, lpjko pa očitno še čez 100 let :D
Če maš veselje, go for the box.

Škatelna verzija ali digitalna je čisto ista, ko enkrat aktiviraš kodo na Steamu imaš igro na Steamu pa ni važno ali je kupljena v digitalni ali škatlasti obliki.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Kenpachi ::

True dat. Kupu sm skatelno verzijo Deus Ex Human revolution, in vse kar je blo na ploscku je bil bootstrap za steam :S

Da, to pomeni da ni instalacijskih datotek na plosku. True madafakn story.

Ne recem, da velja za vse igre/zaloznike, ma... eh.
Zaraki Kenpachi.

Ja večina gre tako, vse pa niso za steam.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Kenpachi je izjavil:

True dat. Kupu sm skatelno verzijo Deus Ex Human revolution, in vse kar je blo na ploscku je bil bootstrap za steam :S

Da, to pomeni da ni instalacijskih datotek na plosku. True madafakn story.

Ne recem, da velja za vse igre/zaloznike, ma... eh.

To pa prvič slišim :o. Ampak ja rad kupim igro k je na ploščku pa ma potem key za steam. Da vsaj vem da imam špil in da ni samo bootstrap. Če pa je vseeno pa nevem...dobri špili lepo zgledajo v box verziji na omari z preostalo kolekcijo :). Od vas noben ne zbira? Mislim fizičnih

Ne, samo ena navlaka vec.
««
159 / 245
»»