» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
138 / 245
»»

Furbo ::

dottor je izjavil:

Če kupim Duels of the Planeswalkers 2015 je kakšna varjanta da steam verzijo nekako (preko CD-KEYa) aktiviram še na tablici? Da ne kupujem dveh kopij iste igre... Sej prvi sklop ej zastonj ampak za igranje naprej hoče cekine...

Žal ne zaenkrat, to tudi mene jezi. Pa še kaka sinhronizacija napredka bi bila ql. :D
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Truga ::

Ni varjante, android/ipad se nabavi na google play/app store. Ki verjetno nocejo nic s tvojim steamom.

Kar se tice cross platform iger ima vecina distributerjev odnos "jebi se". Izjema tu so kolikor vem edino steam, gog, desura (kupis enkrat, igras na vseh podprtih platformah) in playstation crossbuy (naprimer kupis na ps3, igras tudi na ps vita). Pa kaksne indie igre ti kdaj dajo kljuc ki dela na vseh platformah.

dottor ::

Pol pa nič. Sem mislu na Christmas sales uzet igro pa jo pol igrat še na tablici zvečer v postelji...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Jerry000 ::

Js na HearthStone čakam da bo na mobilnih napravah :)

111111111111 ::

Amen. :) Tudi jaz. Pa da bi bil solo ofline, to bi bil zakon.

Za iOS je že, za tablice obljubljajo do konc leta, za telefone spomladi. Ker za telefone želijo nardit ločen interface da bo lažje igranje na majhnih napravah

Ja...offline si jaz tut želim. Sam ne vem če bomo to doživeli

BorutK-73 ::

Batman weekend -75% popusta
http://www.gamersgate.com/campaign/103/...

Je uzel kdo nov Weakly Bundle pa mu je DiRT Showdown odveč?

Dobil

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dottor ()

prenasalec ::

Meni pa bi prav prišla WRC Powerslide in Dirt Showdown.

Brezplačen Metro 2033: https://www.humblebundle.com/store

medenko ::

oo7 ::

Včeraj sem videl na Kinguin Far Cry 4, da je čisto poceni seveda jaz sem to takoj izkoristil in kupil kot Steam gift. Potem pa jaz to dam na Steam in vidim, da sem kupil season pass za Far Cry 4;((

Rabi kdo?:P

bajsibajsi ::

Koncno spet en kul bundle Humble Jumbo Bundle 3 https://www.humblebundle.com/

Zgodovina sprememb…

m0f0x ::

Kaj je po tvojem mnenju kul v tem bundlu?

Truga ::

Insurgency je zelo zelo kul.

Sem pogledal gameplay na YT in zgleda res kul. Se ponujam, da mi kdo podari Insurgency (saj dobiš 1+3 pri budnlu), v kolikor je taka dobričina, ker ostali špili so mi bedni. Potem pa zaigramo kako skupaj ;)

blblb ::

Zmajc ::

claimed, hvala :P

In kaj si dobil? Insurgency? No, če še bo kdo podarjal, mi naj podari na ZS, da ne pride spet kak "luskar" vmes :D

Zmajc ::

Da, insurgency. Če so tri kopije za podarit vse delajo na istem gift linku ali je treba vsakega posebej poslat/zgenerirat?

Steam gift lahko na Steamu prodaš ali menjaš za druge igre z drugimi uporabniki?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

blblb ::

Zmajc je izjavil:

Da, insurgency. Če so tri kopije za podarit vse delajo na istem gift linku ali je treba vsakega posebej poslat/zgenerirat?

Isti gift link...

lp, blblb

Nemogoče, da bi bil isti gift link za 3 kopije.

suhi ::

Ne kar nekaj na pamet, seveda je mogoče, lahko iz prve roke potrdim, da so včeraj trije iz mojega (enega in istega) linka pobrali kopijo.

bajsibajsi ::

Tokrat je res tako in velja le za dodatne tri kopije. En link v bundlu je se vedno unikaten in ima neomejen rok za aktivacijo. Ostali trije, ki so na istem linku, imajo omejen cas.

amacar ::

Če se m0f0x ne javi v kratkem mi lahko nekdo drug pošlje ZS za zastonj Insurgency.

Oddano.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: amacar ()

simplem ::

Če je še kaka dobričina, ki bi podaril Insurgency, se toplo priporočam. Pa na ZS, prosim. LP!

suhi je izjavil:

Ne kar nekaj na pamet, seveda je mogoče, lahko iz prve roke potrdim, da so včeraj trije iz mojega (enega in istega) linka pobrali kopijo.

Maš prav. Sem kupil in videl, da je res dejansko tako.

Jaz sem kupil samo zaradi Insurgency, kupim, aktiviram in čakam... igre od nikoder. Grem gledat pod FPS kategorijo(vse igre imam v kategorijah ker jih je preveč) in igro že imam od prej!;(( Epic FAIL.

Podarim 3 kopije Insurgency, samo preko ZS.

ps
Je možno da je key ostal?

Zgodovina sprememb…

Ne le možno, definitivno bi ti key moral ostat, če ga maš že od prej, poglej v Steam inventory.

Ga ni v inventoriju. Pod "account details" mi piše da sem aktiviral Insurgency danes, nič od prej. Je možno da je steam sam kategoriziral igro?

Mogoče je bila pod Free Weekend, pa si jo takrat kategoriziral. Vsaj jaz jih. Ko jih enkrat v prihodnosti morda dobim, so že v svoji kategoriji.

Kako pa si narediš custom kategorijo?

Desni klik na katerikoli špil, izbereš Set Categories in potem v okno napišeš ime kategorije ter klikneš add category. Nato moraš v kategorijo dodajat vsak špil posebej, na žalost. Oz. ne vem, če so to končno kaj porihtali, sem si kategorije z velikimi mukami naštimal že kar dolgo nazaj.

Lahko jih označiš več naenkrat (držiš ctrl pa jih klikaš)

dev ::

Ni ravno za steam ampak na gog.com imate free Mount & Blade in še Witcher 2 (eventually) :)
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.

dr.Akula ::

dev je izjavil:

Ni ravno za steam ampak na gog.com imate free Mount & Blade in še Witcher 2 (eventually) :)

Ej hvala ti za tole opozorilo. Pa Witcher se dobi s tem da vsak dan označiš en okvirček. Še dobre 5 ur od tega posta imate časa, da označite prvega, tisti ki še niste.
ni podatka

neee, js ne bom mel dovolj stampov :(

dev ::

Np :) @Jerry kk ne boš imel dovolj stampov? Vsak dan enega označiš, časa imaš pa do 25 nov?
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.

Netrunner ::

ko sem jaz dal stamp mi je napisalo da naslednjega lahkod am čez 5 ur in nekaj .. kaj ne to pomeni da lahko daš 1 stamp vsake X ur in ne 1 na dan ?

sem prvič na gog-u tako da ne poznam logike ki jo tam imajo

@Jerry000

Še vedno je skoraj ura in pol časa, da zbereš prvo znamko, tak da ne vidim problema, razen če greš v naslednjih dneh smučat v tujino ali kaj podobnega :)

Netrunner je izjavil:

ko sem jaz dal stamp mi je napisalo da naslednjega lahkod am čez 5 ur in nekaj .. kaj ne to pomeni da lahko daš 1 stamp vsake X ur in ne 1 na dan ?

sem prvič na gog-u tako da ne poznam logike ki jo tam imajo

Hm, zdaj pa nisem več prepričan kako je s tem. Ko sem jo jaz označil mi je isto napisalo da je do unlocka naslednje znamke še 5 ur in 20 minut (to bi se takrat izšlo točno za 15:00). Tako sem domneval da se vsak dan ob 15:00 odklene naslednja znamka. Zdaj ko si ti napisal da ti je naredilo isto... mogoče imajo res samo urni sistem.
Je pa tovrstno odklepanje prvič na GOG-u (vsaj kar jaz vem).

EDIT: Takoj ko sem oddal post sem se spomnil, da si verjetno samo obkljukal stamp ob podobnem času kot jaz. Ko sem pisal zgornji post sem imel ves čas v mislih da si ga pred parimi minutami :P
ni podatka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dr.Akula ()

J.F.K. ::

na GOG oo prvem stampu mi je napisalo da naslednjega lahko dam čez 5 ur in nekaj,, kar sem ravniokar storil. Za tretji stamp pa mi je sporočilo da ga lahko dam čez 24 ur.

Zgleda imajo "some small problems":
We are aware of the problems with the stamps on the second day of the Fall Promo. Please log out, and log back in - this will fix the immediate issue.
We're currently working on a global fix for this, and we apologize for the inconvenience.

V glavnem izpis in vpis nazaj v account je pri meni deloval.
ni podatka

prenasalec je izjavil:

Mogoče je bila pod Free Weekend, pa si jo takrat kategoriziral. Vsaj jaz jih. Ko jih enkrat v prihodnosti morda dobim, so že v svoji kategoriji.

Verjetno sem res tako naredil ko je bil free weekend te igre.

Če koga zanima Far Cry 4 Steam gift season pass po polovični ceni za 15 eur na Steamu je 29,99 eur.

Far Cry 4 season pass

About This Content
SAVE 20% ON ALL ADD-ON CONTENT AND RECEIVE AN EXCLUSIVE DAY-ONE MISSION!
Unlock all upcoming Far Cry 4 add-on content, including the Valley of the Yetis campaign, Overrun - a new exclusive PvP mode, plus more missions and 5 additional weapons.

Exclusive Day 1 Mission
Single-Player and Co-op
A top secret item is in danger of falling into enemy hands... Pagan Min's forces cannot be allowed to use it to their advantage! You must stop them from recovering the item first and using it against the rebels.

taz ::

Enter a Wormshole. Come quick! We recently discovered a shortcut between Worms games and other games from the people who made Worms. Pay $1 or more for Worms, Worms Armageddon, Worms Ultimate Mayhem Deluxe Edition, Worms Blast, Worms Pinball, Worms Crazy Golf, Superfrog HD, and Alien Breed Trilogy (includes Alien Breed: Impact, Alien Breed 2: Assault, and Alien Breed 3: Descent). Pay $6 or more to also get Worms Revolution Gold Edition, Worms Reloaded GOTY Edition (includes mobile counterpart Worms 2: Armageddon), Overruled!, and Light. Pay $15 or more and you get all of that PLUS Flockers and a Worms Clan Wars 4-Pack (one copy for you and three to share with your friends).

https://www.humblebundle.com/weekly

Po pomoti sem dal redeem igre na napačen steam account ... lahko kako giftam igro iz library-ja če še nikoli ni bila instalirana ?
««
138 / 245
»»