» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
113 / 245
»»

Jerry000 ::

js sm opazu da bol zbiram...žal mi čas ne dopušča toliko igranja, seveda igram sam še na steamu in imam namen preigrati vse...bo dolgo trajalo ampak jebi ga. Za take ql špile 2€ pa da nebi nabavil...itq alkohola ne pijem, kadim ne, kave ne pijem...bo pa za igre šlo:P

GMT7 ::

_Denny_ je izjavil:

- Dinner Date (edina Steam igra; žal je zanič)

Dinner Date niti ne spada v žanr iger, če smo iskreni. Moraš biti pa v posebnem "čustvenem" stanju, da ti sede. ;)

Sicer forumaši Steam-a ne bomo spremenili in zato sem vesel, da sem večinoma single player gamer.
Mislim, da bom preventivno ubodu en nekaj terbajatni disk in zdownloadal vse špile za backup.

dottor je izjavil:

Povečal steamovo knjižnico na številko 121. Dobrih 17EUR sem uložil v Assassin's Creed™: Director's Cut Edition, Assassin's Creed 2 Deluxe Edition, Assassin's Creed(R) Brotherhood, Assassin's Creed(R) Revelations in Assassin's Creed(R) III :)

Upam, da si vzel vse v deluxe ali gold edition. :D

Jerry000 je izjavil:

js sm opazu da bol zbiram...žal mi čas ne dopušča toliko igranja, seveda igram sam še na steamu in imam namen preigrati vse...bo dolgo trajalo ampak jebi ga. Za take ql špile 2€ pa da nebi nabavil...itq alkohola ne pijem, kadim ne, kave ne pijem...bo pa za igre šlo:P

Jaz pa pijem alkohol, tu in tam kadim in spijem veliko kave, igram pa na Steam in Wii in me glih boli K. koliko iger od vseh kupljenih dejansko igram. :D

Moj dejanski odstotek vseh zagnanih iger je trenutno DVA (2%), igranih iger več kot 15 minut pa ENA (1 %).:D

SomeoneLOVEU ::

Nisi edini, tudi meni to dolgo vleče dol.... pa zato rajši dam da se čez noč louda medtem ko spim,.

dottor ::

Pač kar se tiče "zbirke": nekaj sem jih odigral in končal, nekaj jih imam namen, dosti pa so bolj za število (iz raznih bundlov). Assassin's Creed sem si ga uzel z namenom da ga preigram.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

_Denny_ ::

SomeoneLOVEU je izjavil:

Nisi edini, tudi meni to dolgo vleče dol.... pa zato rajši dam da se čez noč louda medtem ko spim,.

Hah, to pa mi deluje kot reply na prvi post te teme iz 2006 :))
Zdaj več ni problemov s hitrostjo, si pa verjetno na kakem zelo obremenjenem serverju (Berlin, Frankfurt). Spremeni download region na Austria pa bo.

@GMT7: Enako. Pri teh cenah se večinoma sprašuješ zakaj ne kupiti, potem pa se zgodi, da v celem mesecu nabaviš 20+ iger, igraš pa samo eno oz. še to ne. Pomojem bomo prej na Win 12 z 64 bitno arm arhitekturo kot pa bom končal vseh mojih 1100 iger.

Ta teden sem nabavil Far Cry 3, Anno 2070, AC3, AC Brotherhood, AC Revelations in tono bundle iger za ~20€ pa mi sploh ni žal (če bodo vsi Settlersi -75%, vzamem še to); 500+ ur zabave za protivrednost stvari v 1/2 Mercatorjeve vrečke...10 let nazaj sem za isti denar v Mantisu dobil rabljen Quake iz 1996, danes pa na -75% akcijah dobiš 3-4 max. 3 leta stare AAA igre.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

Dr_M ::

Jest sm se pa kar spravil igrat, ker se mi je samo nabiralo. Letos sem ze koncal Far Cry3, Crysis in Crysis Warhead, trenutno pa igram Crysis 2. V FC3 sem pustil cca 80ur, pa sem ga samo 1x koncal :>
Trenutno imam pa okoli 85 iger na seznamu, od tega jih je mogoce 5 indie..

GMT7 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Jaz pa pijem alkohol, tu in tam kadim in spijem veliko kave, igram pa na Steam in Wii in me glih boli K. koliko iger od vseh kupljenih dejansko igram. :D

Moj dejanski odstotek vseh zagnanih iger je trenutno DVA (2%), igranih iger več kot 15 minut pa ENA (1 %).:D

Sej mene tut...ampak se pa včasih zadržim nakupu...na primer danes sem se komaj zadržal z nakupom assassins creed 1 in 2...na koncu nisem. Sm kr majstr:P haha

Jerry000 je izjavil:

Sej mene tut...ampak se pa včasih zadržim nakupu...na primer danes sem se komaj zadržal z nakupom assassins creed 1 in 2...na koncu nisem. Sm kr majstr:P haha

Enke ne rabiš, ko boš pa kupoval AC2, pa vedi, da potem nujno rabiš še Brotherhood in Revelations.

To vse skupaj je "Ezio Auditore da Firenze" zgodba. Dobra zgodba.
Nič bat, še bodo razprodaje. ;)

Meni so bili ljudje nekaj špilov dolžni, tako da sem danes dobil ACB in ACR. AC1 sem ubodu, da bom imel vse, nisem ziher, da bom sploh igral...

Sicer pa kupujem samo še bundle ali pa najmanj -75 % raje pa -90 % špile. Pa še to bi se človek kdaj vprašal, če je je smiselno trznat na -75 %, ker se ti zgodi, da je čez tri mesece igra v bundlu.

Bor H ::

Jaz ne bundle špile kupim samo če so pod 5EUR in če verjamem, da jih bom v naslednjih nekaj mesecih igral.
edit: pa vseeno kakšen stoji na lagerju leto ali dve

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bor H ()

def0r ::

GMT7 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Enke ne rabiš, ko boš pa kupoval AC2, pa vedi, da potem nujno rabiš še Brotherhood in Revelations.

To vse skupaj je "Ezio Auditore da Firenze" zgodba. Dobra zgodba.
Nič bat, še bodo razprodaje. ;)

Meni so bili ljudje nekaj špilov dolžni, tako da sem danes dobil ACB in ACR. AC1 sem ubodu, da bom imel vse, nisem ziher, da bom sploh igral...

Sicer pa kupujem samo še bundle ali pa najmanj -75 % raje pa -90 % špile. Pa še to bi se človek kdaj vprašal, če je je smiselno trznat na -75 %, ker se ti zgodi, da je čez tri mesece igra v bundlu.

Zakaj enke ne rabi? Ravno enka mi ima najboljsi storyline.

def0r je izjavil:

Zakaj enke ne rabi? Ravno enka mi ima najboljsi storyline.

Duly noted, glede zgodbe. ;)
Izvedba malo škripa.

Seveda, kdor ima namen odšpilat celo serijo lahko začne tudi pri AC1, danes za 2.74 EUR.

Edit: sorry, je že spet 9,99 EUR.

;)

Do "novega dneva" je bila cena nižja. Edino Liberation HD je ostal na 20€ in se ni spustil. Če bi še ta dobil -75% bi uzel še njega in pol počakal da se pirati spustijo na ene 10€ :)

prenasalec ::

Dodane igre na Humble Bundle 11:
- Fez
- Starseed Pilgrim
- Beat Buddy

Nalašč so jih dodali nekaj minut po 20:00, da ljudje ne bi takoj "navalili".

Fez je za 1 dolar? Al je potrebno vec od povprecja?

BorutK-73 ::

Jerry000 je izjavil:

Fez je za 1 dolar? Al je potrebno vec od povprecja?

FEZ je v 4.58$ skupini

dr.Akula ::

ni podatka

Še manj kot 1 dan je 91% popust za Orion: Dino Horde

prenasalec je izjavil:

Še manj kot 1 dan je 91% popust za Orion: Dino Horde

Jaz tega nebi kupoval nabavljal, čeprav je za ceno polovice kofeta.

Ne vem če je igra še v takem stanju, mogoče so v tem času kaj popravili...
ni podatka

Baje so jo že precej popravili, glede na reviewe na Store strani.

https://www.humblebundle.com/weekly
$1:
- Bridge Project
- Trainz Simulator 12
- Euro Truck Simulator 1
- Wildlife Park 3 (drm-free; je na greenlightu, tako, da mogoče enkrat pride Steam verzija)

$6:
- Agricultural Simulator 2013
- Agricultural Simulator: Historical Farming
- Pool Nation

$10:
- Professional Farmer 2014

No ja, večina teh stvari je že bila v Bundlestarsih...sem vzel samo zaradi Wildlife Park 3, ker me spominja na Zoo Tycoon.

PopCap bundla pa še vedno ni :'(

_Denny_ je izjavil:

PopCap bundla pa še vedno ni :'(

Mogoče ga bodo dali sedaj v kratkem, kot promocijo za Plants vs. Zombies: Garden Warfare. :)
Samo špekuliram, da ne boš mislil da imam kakšen inside info.
ni podatka

Za kakšne (večinoma resnične) špekulacije, obstaja PlayBlink chat, na katerem redno visijo ljudje, ki tudi sami objavljajo bundle in so v stiku z ljudmi iz Humble Bundla. Včasih kaj leakne ;)

Če je kdo slučajno zgrešil, nekaj bundlov ima zanimive igre:

http://www.blinkbundle.com/
http://www.flyingbundle.com/
https://www.indiegala.com/

Če ma kdo odveč Hero siege iz tega bundla
http://www.flyingbundle.com/

se priporočam:)

Company of Heroes 1 za 1.19€
http://www.greenmangaming.com/s/si/en/p...

fireX88 ::

BorutK-73 je izjavil:

Company of Heroes 1 za 1.19€
http://www.greenmangaming.com/s/si/en/p...

v tem primeru predlagam se dodatke, drugace je brezveze.
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Meni je pa ravno originalka najbolj všeč od vseh CoH, pa tudi ni draga (1 kava)

Zgodovina sprememb…

Adrenaline Bundle

4.39€, cena postopno narašča:
- Ring Runner: Flight of the Sages
- Etherlords II
- Master Reboot
- Expeditions: Conquistador
- Rock of Ages
- POSTAL
- Gun Monkeys
- Heli Heroes
- Monday Night Combat
- Axis Game Factory
- Bang Bang Racing
- Kaptain Brawe: A Brawe New World

fireX88 ::

BorutK-73 je izjavil:

Meni je pa ravno originalka najbolj všeč od vseh CoH, pa tudi ni draga (1 kava)

Hotel sem to povedat, da potem zamudis Britance, ki so meni najljubsi in wehrmacht, ki imajo najboljso pesadjo. Seveda, pa moras z enimi ali drugimi znat igrat..
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

dronyx ::

Na Steamu je na voljo za 19,99 evrov Resident Evil 4: Ultimate HD Edition PC. Če je kdo to kupil me zanima, ali je igra boljša (mislim seveda grafiko in vmesne animirane sekvence - vsebina vem da je enaka) od izdaje za PC leta 2007 plus dodatki, ki se jih je dalo dobiti na internetu (HD texture pack)?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Nov Humble Bundle, tokrat na žalost Mobile

1$:
- Catan
- Vector
- Riptide GP2
- Zombie Gunship

BTA:
- BADLAND Premium
- Breach & Clear

Spet nobenega PopCapa :(
Zgleda res čakajo na promocijo za novi PvZ ali pa kaj podobnega.

btw: pri mobilnih bundlih je min. $0.01, ker ni nobenih drm ključev. Se bo mogoče spremenilo v prihodnosti, če se bodo odločili deliti Google Play voucherje, drugače pa itak dvomim, da kdo da manj od $1.

Malo sem gledal tole igro, pa sem opazil, da je na Nuuvemu dosti cenejša, vendar nikjer ne piše, če se jo aktivira na Steamu. Kako je s tem?

prenasalec je izjavil:

Malo sem gledal tole igro, pa sem opazil, da je na Nuuvemu dosti cenejša, vendar nikjer ne piše, če se jo aktivira na Steamu. Kako je s tem?

Poglej raje ta GTA pack: http://www.nuuvem.com.br/produto/1801-g...
glede steam-a
"Este conteúdo utiliza Steamworks e requer o aplicativo STEAM para ativação, download e instalação."
(Ta vsebina zahteva uporab Steamworks in uporaba STEAM aktivacijo, prenos in namestitev.)

Ne vem pa kako je z temi regijami zdaj, če se da to sploh aktivirat pri nas.

ps
Tisti pack poteče danes ob polnoči

Zgodovina sprememb…

Pravzaprav me zanima le San Andreas, na Nuuvem strani pa ne piše nič o Steamu. Škoda.

Kar se tiče novega bundla bom počakal naslednji teden kaj bojo dodali, ker za zdej ni nič kar bi me zanimalo. Se pravi da lahko plačam tudi 0.01$ in ne nujno 1$?

prenasalec je izjavil:

Pravzaprav me zanima le San Andreas, na Nuuvem strani pa ne piše nič o Steamu. Škoda.

Možno je da standalone škatelna verzija.

dottor je izjavil:

Kar se tiče novega bundla bom počakal naslednji teden kaj bojo dodali, ker za zdej ni nič kar bi me zanimalo. Se pravi da lahko plačam tudi 0.01$ in ne nujno 1$?

Jap, sem probal z 0.01$ pa je šlo skozi

CoreySteel ::

Kakšen je kaj tale Humble Mobile Bundle?
Je vredno dati BTA?

bajsibajsi ::

Jaz mislim, da ni vredno placati BTA.

diNero ::

že par mesecev ne uporabljam steam acc. z:
- call of duty ghosts
- call of duty blacks ops 2

če koga zanima ga dam za 15-20€ z originalnimi dvdji. prevzem v ljubljani.

Bor H ::

evo vam PopCap weekly sale, upam da bo pol mir...

mateii ::

Haha...tudi jaz upam, mislim da se je marsikomu e-penis dvignil zdaj ko je po jokanju vsaj teden dobil popcap :D

CoreySteel ::

Čak mal... To so dejansko te igre, na katere vsi čakate že tolk časa? :)
Sem pričakoval nekaj drugačnega :P
Twitter: @CoreySteel_

DOOM_er ::

pa te špili so dbest :D
Robots will steal your job. But that's OK

MATiCEK ::

So ja, za tablice pa telefone :)

m0f0x ::

Bedn bundle je ja.

suhi ::

Mislim, da na to PopCap zadevo tako vneto čaka samo en človek na tem forumu, ampak je to omenjal resnično po vsakem HB, ki to ni bil :D Meni se drugače zdi OK nakup za 1$. Takole za med šihtom so to čisto kul igrice. 6$ pa ni šans da dam, sploh ker PvZ že imam.
««
113 / 245
»»