» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
110 / 245
»»

bajsibajsi ::

Se Dirt 3 lahko doda in DLja s Steama?

RejZoR ::

Dober bundle že samo zaradi obeh Dirtov. Pol pa me je še mal pritegnil Rise of the Argonauts...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Buggy ::

RejZoR je izjavil:

Dober bundle že samo zaradi obeh Dirtov. Pol pa me je še mal pritegnil Rise of the Argonauts...

Skoda da ni namesto Showdowna ali pa Overlord II raje Dirt 2...potem bi ga ze samo zaradi tega kupil...ko smo ze pri tem a ve kdo kje bi se se dalo dobiti Dirt 2 za baksis?

Odstranjen je samo iz trgovine, tako da se ga trenutno tam ne da kupiti, to je bilo mišljeno prejšnjem postu.

Aha, no to mi ni bilo jasno zato sem vprasal ;)

Bor H ::

Dirt 2 lahko verjetno ugodno trejdaš na SteamTrades, je bil v bundlih konec leta.

Hvala za info, problem je samo ker nimam nobenega free kljuca za ponudit, razen ce bi kdo zelel kaj is tega zadnjega Humble bundla :(

Aja tak za info, tale bundle lahko povežeš na Steam v dveh delih, tko da ne moreš nekomu prodat/podarit samo določene igre. Recimo Dirt 3 in Showdown je pod en komplet, Flashpoint in Rise of Argonauts pa v drugem. Ni tko da bi imel vsak špil svoj redeem. Razen če pol preko samega Steama lahko zdilaš zadevo naprej...

Si preveril? Nazadnje so imele HB igre vsaka svoj reedem link.

Zgodovina sprememb…

Bor H ::

Ne vedno, včasih majo 2 ključa/redeema, včasih pa vsak špil svojega

bajsibajsi je izjavil:

Se Dirt 3 lahko doda in DLja s Steama?

_Denny_ ::

Da, drugače ga pri HB ne bi prodajali kot Steam špil
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

Killermode ::

Za 4,3€ Se vsekakor splačal. ;)

Fak off pa to govno od GFWL. Kupil oba Dirta in hotel začet z dvojko, ki sem jo imel od prej. Seveda je bilo zraven špila vse zastarelo, ko končno posodobit vso navlako, ki pride zraven pa se mi noče povezat na sranje od GFWL. probavam že vse mogoče, brskam okoli, izklopil vse firewalle, priklopil mimo routerja in skoz meče error 0x8007065b in z jebenim špilom ne morem naredit nič. Prov treba jim je vlačit 10 klientov enega na drugega, da se pol fukaš s tem namest da bi v miru igral kar si kupil. Fak no.

RejZoR je izjavil:

Aja tak za info, tale bundle lahko povežeš na Steam v dveh delih, tko da ne moreš nekomu prodat/podarit samo določene igre. Recimo Dirt 3 in Showdown je pod en komplet, Flashpoint in Rise of Argonauts pa v drugem. Ni tko da bi imel vsak špil svoj redeem. Razen če pol preko samega Steama lahko zdilaš zadevo naprej...

Prav si imel! Sem nabavil in je tako kot si rekel v dveh delih. Ce bi kdo zelel enega od teh delov menjam za Dirt 2 steam key.

key za prvi del:

Overlord, Overlord: Raising Hell, Rise of the Argonauts, Operation Flashpoint: Dragon Rising, Operation Flashpoint: Red River

key za drugi del:

Overlord II, DiRT Showdown, DiRT 3

Dirt 2 ni (vec) na Steamu.

Seveda je. Samo kupit ga ne moreš več preko Steama. Še vedno pa ga lahko redeemaš...

Drugače pa najbolj bedast game design ever seen. Kretenski menuju, glup zatežen fiksen intro, ki ga ne moreš preskočit, potem moreč zatežen introduction, ki ga ne moreš preskočit. Butaste developerje, ki vsiljujejo to sranje bi dal sam pred steno pa postrelil. Iz jebene igre nisem mogu it preden sem začel prvi event, ker se je nek debil odločil da pa tega že ne smeš naredit preden ne oddirkaš ene kretenske dirke. Matr, da fašeš instant popizditis zraven.

Dr_M ::

Jest pa vem, da ni problem v igri, ampak v necem drugem.

Ja, problem je v GFWL. Ki ga je MS tlačil v špile in nato zavrgel, da se moramo zdej mi zajebavat z njim. In če namiguješ, da je težava v meni, tolk butastih menujev in introductna v špil kot ga ima Dirt 2 še nisem videl v celem mojem gaming lajfu. Kdor je zasnoval to bedarijo, se oddaljil od izdelka in si prikimal, da je izdelal nekaj dobrega bi ga klofnil okol kepe.

dottor ::

Zgleda da nisi igral ta prvega dirta :))
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Ne, nisem. Sklepam, da ima podobno bedaste menuje...

Med tem ko ti razlaga menije in igro lahko greš na kosilo, pa še sladico si lahko privoščiš, pa ko se vrneš za računalnik bo mogoče končalo govorit kako pa kaj. Aja pa skipat ne moreš.

se strinjam da je motece je pa to zgolj prvic, ko igro po instalaciji oz. kreiranju profila startas. Ko imas profil kreiran lahko intro komot skipnes. Sam gameplay po tem kolcanju pa ni ravno posteno ocenjevati. Tudi Dirt 3 s svojim algoritmom ravnotezja med teamskimi dirkami, ko se igralci prikljucijo je nekaj kar bi bilo potrebno sankcionirati s prepovedjo programiranja ;(

Dirt2 pa mi je bil vsec ravno zaradi raznoraznih kombinacij iger, ki si jih lahko nastavil oz. forcal tako da zabave ni nikoli manjkalo. Ce ima kdo odvec key se mocno priporocam.

opeter ::

Določene Codemasters igre (pa ne samo njihove) se čez čas odstranijo in jih ni mogoče več kupiti zaradi preteka licenc avtomobilov.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Čeprav to je ful butasto. Zarad tega GOG ne more obnovit npr Need for Speed serije. NFS3 in NFS4 sem recimo za silo sam popatchal, ampak to še vedno ni to. Folk recimo dandanes sploh ne more okusit dirkaških biserov iz tistih časov.

Kaj ta nov weakly bundle ki je z Dirtom, pride v dveh ločenih keyih? Ker uzel bi za 6$ ampak Dirt 3 bi dal očetu, ker jaz in brat ga že imava.

Ne, samo 2 keya sta. 5 + 3 igre.

Zgodovina sprememb…

BorutK-73 ::

Če so komu všeč simulatorske igre:
http://www.bundlestars.com/all-bundles/...

al1976 ::

stalker ::

Menjam naslednje igre za trading cards, katerekoli (1 za 1): UFO: Afterlight, Alpha Prime, ARMA Tactics, Fish Fillets 2. Pišite na ZS.

radmannsdorf ::

BorutK-73 je izjavil:

Če so komu všeč simulatorske igre:
http://www.bundlestars.com/all-bundles/...

Bridge it, zakon!

prenasalec ::

Humble Sid Meier Bundle!

1$:
Sid Meier's Civilization III Complete
Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition
Sid Meier's Ace Patrol
Sid Meier's Ace Patrol: Pacific Skies
Sid Meier's Railroads!

BTA:
Sid Meier's Civilization V
Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings DLC

15$:
Sid Meier's Civilization V: Brave New World DLC

prenasalec ::

Kaže, da za nadaljnje igre, če jih bodo dodali, ne bo potrebno odšteti več kot povprečje. Če jih bo sploh kaj, bo to morda Sid Meier's Pirates! ali cel kup DLC-jev za Civilization.

Bleh, sem ravno prejšnji mesec vzel oba Ace Patrola preko GMG + imam čisto vse Sid Meier stvari in Civ DLCje razen Railoads in Pirates...no ja, sem vseeno dal BTA, ker itak rabim nekaj za Gameminer giveawaye

BorutK-73 ::

menjam:
Sid Meier's Ace Patrol
za kaj drugega.

Zgodovina sprememb…

def0r ::

BorutK-73 je izjavil:

menjam:
Sid Meier's Ace Patrol
za kaj drugega.

Trading cardov najbrz ne zelis ne?

CoreySteel ::

Hud bundle! Civ V si ubistvu sploh ne želim, samo III in IV :D
Je pa res, da bi za 10$ več dobil precej...

Kenpachi ::

Saj lahko pocakas par dni, da pade povprecna cena...
Zaraki Kenpachi.

Jaz čakam naslednji teden, ko bojo dodali še kakšno igro. Civ. 5 imam še od lani, ko si jo dobil če si glasoval za GOTY anketo (dobil še Mafia 2 ker so neki zabrkali pa so poslali key oboje). Mogoče bom uzel 1$ paket za Civ. 3 in 4, DLC za Civ. 5 bom proval na SteamGiftu dobit.

D3m ::

Source 2 Engine Leaked Screenshots Show a Highly Detailed Left 4 Dead 2

L4D2
Source 2.0
4+2 = 6
6 / 2.0 = 3
Half-Life 3 confirmed. :))
|HP EliteBook|R7 8840U|

CoreySteel ::

Kenpachi je izjavil:

Saj lahko pocakas par dni, da pade povprecna cena...

Če prav vidim in razumem, je Brave New World DLC, če plačaš 15$. Brez tega pa Civ V itak ne bi vzel.
Tako da 5$, da dobim Civ III, Civ IV in Railroads (ostali dve igri me ne zanimata), ali pa 15$ da dobim še Civ V z dodatki.

Povprečje ne bo padlo zaradi $15 tiera in bedakov, ki dajejo $25+ v charity. Že v prvih 5 minutah (oz. medtem, ko sem vpisoval Paypal geslo) je zraslo iz 3,30 na 4,28...sem potem moral za BTA doplačati še $1. Čez nekaj dni bo sigurno krepko čez $10.

D3m je izjavil:

L4D2
Source 2.0
4+2 = 6
6 / 2.0 = 3

Valvu triologije ne grejo dobro od rok.

logit ::

bedakov, ki dajejo $25+ v charity

Resno model?!

PARTyZAN ::

Faking bedaki niso cheapsterji, zdaj pa on revež ne more dobit bundla praktično zastonj.

GMT7 ::

dottor je izjavil:

Jaz čakam naslednji teden, ko bojo dodali še kakšno igro. Civ. 5 imam še od lani, ko si jo dobil če si glasoval za GOTY anketo (dobil še Mafia 2 ker so neki zabrkali pa so poslali key oboje). Mogoče bom uzel 1$ paket za Civ. 3 in 4, DLC za Civ. 5 bom proval na SteamGiftu dobit.

Pošlji ZS, ti doniram Civ5, ker sem ga dobil lani. ;)

Imam Civ 5. Vseeno hvala :)

logit je izjavil:

bedakov, ki dajejo $25+ v charity

Resno model?!

Smo že debatirali o tem x strani nazaj...ljudje, ki pomoč res rabijo ne dobijo niti 10% od tega zneska, HB in ostali bundli pa imajo charity opcijo samo zaradi davčne olajšave in ničesar drugega. Če že kdo hoče dati ljudem v stiski, jim naj rajši da osebno ali pa na trr, ne pa preko "podjetij" tipa Red Cross, kjer si zaposleni in šefi izplačujejo nadpovprečne plače. Zaradi tega vedno damn drsnik na 100% developer ali pa 90% dev + 10% humble tip.

________

IG Interstellar

$1:
Cubicity (Desura)
Interstellar Marines
Rush Bros.

BTA:
Beast Boxing Turbo
Sang-Froid - Tales of Werewolves
Interstellar Marines - Spearhead Edition
PixelJunk™ Shooter

suhi ::

Naj samo omenim, da Civ 5 v zadnjem HB ni kompletna, ker base game ni Gold Edition. To pomeni, da manjkajo naslednji DLC-ji:

Babylon (Nebuchadnezzar II)
Cradle of Civilization - Mediterranean
Cradle of Civilization - Asia
Cradle of Civilization - Americas
Cradle of Civilization - Mesopotamia
Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca
Polynesia
Denmark - The Vikings
Explorer's Map Pack
Wonders of the Ancient World Scenario Pack
Civilization and Scenario Pack: Korea
Scrambled Continents Map Pack (not in Gold anyway)
Scrambled Nations Map Pack (as above)

Gre pa za druge civilizacije, scenarije in mape, tako da za gameplay ne manjka nič bistvenega.

kriko1 ::

D3m je izjavil:

L4D2
Source 2.0
4+2 = 6
6 / 2.0 = 3

Mmmmm. Me wants. Všeč mi je, ker se trudijo imeti balans med dobro grafiko in estetiko ter ne pretiravajo z efekti, samo zato da lahko gor dajo nalepko next-gen.

_Denny_ je izjavil:

IG Interstellar

$1:
Cubicity (Desura)
Interstellar Marines
Rush Bros.

BTA:
Beast Boxing Turbo
Sang-Froid - Tales of Werewolves
Interstellar Marines - Spearhead Edition
PixelJunk™ Shooter

Kaj tocno pomeni Click the "Is it a gift?" checkbox!
Donate 2 gifts paying more than:
$7.60
Donate 3 gifts paying more than:
$11.40
Donate 4 gifts paying more than:
$15.00
Donate 5 gifts paying more than:
$18.32
««
110 / 245
»»